Amióta piacon van az új set top box, azóta várjuk izgatottan az újabb és újabb játékokat, amik megmutatják, hogy mire képes a készülék és most végre letölthető a Real Racing 3, az eddigi legmenőbb autóversenyzős cucc az Apple TV-re.

real-racing-3-apple-tv.jpg

A 9to5Mac készített is egy gyors tesztet, amiből kiderül, hogy mire érdemes számítania a vásárlóknak: pontosabban ezt a programot meg se kell vásárolni, mert elsőre ingyenes, csak játék közben kell mindenféle szirszarért fizetned, ami a legidegesítőbb pénzlehúzás ever, de hát ebbe az irányba megy a szoftverfejlesztés, na.

A lényeg: a játék grafikája tényleg remek, nyilván nem a PS4-i, de mondjuk a PS3-i értelemben, rendben vannak a fények, a textúrák, pont úgy néz ki a játék, hogy amikor kétszáz frame per secundummal és háromszáz kilométer per órával száguldozol bele a kanyarba, ne tűnjön már fel a különbség a mai csúcsjátékokhoz képest.

Csakhogy.

Az a kétszáz fps sajnos nincs meg, mert amint sok jármű van a képen, elkezd szaggatni a játék, ami iszonyú trehányság a fejlesztők részéről, tekintettel arra, hogy kompatibilis Apple TV egyedül ezzel a hardverrel érhető el, valahogy meg kellett volna oldaniuk a problémát.

Ezzel együtt a játék a lap szerint tök élvezhető, még egy videót is készítettek hozzá mindannyiunk okulására: