Két napja elérhető az óra, szedjük össze a legizgalmasabb, vagy épp leghülyébb híreket vele kapcsolatban.

A fontossági sorrendet természetesen az a videó vezeti, amelyikben arra keresték a választ, hogy milyen konyhai tortúrát bír ki a Watch. Ha egyelőre vannak is kétségeink azzal kapcsolatban, hogy az első generáció mennyire hasznos, a videó megnézése után abban biztosak lehetünk, hogy strapabíróbb kis dög nem nagyon került még ki az Apple kezei közül. Majdnem elpusztíthatatlan. Majdnem:

 

A másik nagyon fontos áttörés: Casey Neistat némi kézügyesség és aranyspray segítségével 18 ezer eurós Editiont fújt a 399 dolláros alapmodellből. Louis Vuitton táskákból is egy rakás hamis modell kavarog a városban, miért ne jöhetne el az aranykor a hamisított Apple Watch Editionnek is?

 

Közben a Macworld készített egy összeállítást a legdrágábbra pimpelt órákról is, a kedvencünk ez a 115 ezer dolláros rettenet a Lux Watch Omnitól, aminek még a digitális koronájára és gyémántokat raktak, egyébként ízlésben kompatibilis iPhone 6-ot is lehet hozzá venni szaros 59 ezer dollárból.

brikk-lux-watch-100581381-orig.jpeg

És a nap rossz híre: az Apple hivatalosan is letiltotta a fingós appokat az óráról. Kész. Nincs. Ennyi volt. Aki órát akar és fingáshangot, kénytelen lesz hüvelyeseket fogyasztani.

A Cult of Mac pedig összeszedte a legfurább appokat, amik valamiért mégis átestek a szűrőn. Van köztük például Watchi, ami egy tamagocsialkalmazás (fiatalabbaknak: ha nem eteted a digitális élősködőt, megdöglik):

screen-shot-2015-04-25-at-2_18_39-pm.jpg

Van üvegezős app, ami romlásba viszi a fiatalságot:

screen-shot-2015-04-25-at-2_21_17-pm.jpg

És van KITT app is, természetesen, ami összesen ennyit tud, de ez is bőven elég:

screen-shot-2015-04-25-at-2_30_42-pm.jpg

És ha már KITT, meg Watch, meg Appleblog, akkor itt a szombat hajnali videónk, amiben elmondjuk, milyen érzés használni az órát: