Tegnap indult a Nagy Apple Watch próbaidőszak. Rendelni csak online lehet házhoz szállítással, az Apple Store-ok egyszerű próbafülkévé váltak: a demódarabokat mutogatják április 24-ig, vásárlás addig ott nuku.

Az egyik pekingi Apple Store-ban például belépéskor két Apple Watch sziget fogad. Az egyik csak egy vitrin, ahol végig lehet nézni a modelleket, a másik pedig a real deal: az Apple Watch Simogató, ahogy olvasónk, Peti írta. Itt a következőképpen lehet Apple Watch-ot simogatni:

  • bejelentkezel az Apple ID-dal egy időpontra
  • odamész a megadott időpontban, és az egyik Apple Watch Gondozóhoz fordulsz segítségért

_mg_6990.jpg

Egy szigeten nyolc darab Gondozó sürög-forog, és próbálgatja az érdeklődőkkel az órákat. Kihúzzák az asztal fiókját, ahol vagy húsz darab óra pihen, és ezekből veszik ki a demódarabokat. Átnyújtják az érdeklődőnek, aki felveszi az órát, és meglepődve tapasztalja, hogy azok

nem reagálnak.

Demószarságok futnak rajtuk. Nem lehet kipróbálni a csuklónkon szoftvert, a Koronát, a csuklónkat bökögető motort. Csak azt lehet megnézni, hogy hogyan néz ki rajtunk egy buta okosóra. Úgy ránézésre. Feri, nézz rám, hogy nézek ki vele? Jól, baszki.

Aztán, ha érdekel a szoftver, elővesz a Gondozó egy iPaddel összekapcsolt modellt, amit már nyomogatni is lehet.

Amit felpróbálhatsz, azt nem nyomogathatod. Amelyiket nyomogathatod, azt nem próbálhatod fel.

image3.JPG

Persze van mód, hogy az egész élményt egyben kapd meg. Ez a szép az egészben. Ha nem tudtad volna, az Apple vajon miért fizetett egy raklapnyi pénzt a divatvilág nagyágyúiért, most megtudod. Hogy kipróbálhasd az órát úgy igazán, az Editiont kell kérned. Úgy van, a 3 millió forint körül kezdődő modellt.

Ehhez elvezetnek egy különálló terembe, ahol egy ékszerdobozban behozzák Őt. Egy Editiont. Felpróbálhatod, nyomogathatod a kezeden, és ha nem éreznéd úgy önmagadtól az exkluzivitást a különteremtől, meg a csak veled foglalkozó akár két embertől, majd megérzed attól, hogy most végre tiéd az élmény. Ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön, Editiont kell kérni.

Vastaps.