Nagy frissítések voltak ma az Apple-nél, a cég a mobil és az asztali operációs rendszerhez is kiadott egy következő verziószámot.

Az iOS 8.1.1 elsősorban javítja az A5-tel szerelt eszközök teljesítményét, ami jó hír azoknak, akik nem az utóbbi évek fejlesztéseit nyomkodják. A chip az iPad 2-ben, az iPhone 4S-ben, az ötödik generációs iPod Touch-ban és a harmadik generációs Apple TV-ben található, ezek a cuccok tehát gyorsulnak. Elvileg. A frissítés egyéb hibajavításokat és teljesítményjavító kódokat is tartalmaz.

mac-os-x.png

Az OS X 10.10.1 javít egy wifi-hibát, tehát akinek gond volt a vezeték nélküli hálózat sebességével: töltsön. Hála a jóistennek a frissítés a Mailhez is hozzányúl, reméljük, megint sikerül egy közepesen szar levelezőt összekalapálni az első frissítéssel. A Microsoft Exchange-es kapcsolatot is boostolja. Javítottak a Back to My Mac, a megosztás és a Notification Center widgets funkciókon, a Mac App Store update-eken, a Mac mini ébredésén, a Time Machine régi backup problémáin és a japán nyelv megjelenítésén.

Kono otoko wa.

Az iOS 8.1.1 elérhető az iOS Beállítások -- Általános -- Szoftverfrissítés menüpontban. Az OS X update a Mac App Store-ból tölthető le.