Hivatalosan is az iPhone 6 az eddigi legkelendőbb telefon, legalábbis ami az első nap előrendeléseit illet. A cég officiálisan kinyilatkoztatta, hogy a szeptember 12-én elkezdődött előrendelési hullám első taraja 4 millió darab telefont sodort el, ha szabad szörfös hasonlattal élnem. Van olyan előrendelő, akinek már csak októberben szállítják ki a készülékét.

Screen Shot 2014-09-15 at 15.22.30.png

Most pénteken, szeptember 19-én kezdik meg a forgalmazást Ausztráliában, Japánban, Hongkongban, Szingapúrban, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és az Egyesült Államokban.

A második körös országok szeptember 26-án kapnak a mobilokból, de köztük sincs Magyarország. Akik külföldről olvasnak minket, azoknak azért érdekes lehet, szóval még ebben a hónapban kap telefont Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Írország, Man (Man-sziget), Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Portugália, Katar, Oroszország, Szaúd-Arábia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tajvan, Törökország és az Egyesült Arab Emírségek.

Mi természetesen a pénteki rajtnál ott leszünk valahol Európában, és kézbe fogjuk a telefont, hogy megtudjuk, amit meg kell tudnunk. Hétvégén már láthatjátok Csaba videós tesztjét, amit én személy szerint már legalább annyira várok, mint magát a telefont.