Csaba múlt héten már összeszedett néhányat az Appleblogshop bővített kínálatából, de annyi új termék van, hogy egy poszt nem bírta a súlyt. Így aztán most folytatódik az ajánlónk: lássuk, milyen újdonságok várnak ránk - amellett persze, hogy az eddigieket folytatva az iPadeket, iPhone-okat és Macintoshokat is a megszokott áraknál akár tízezrekkel olcsóbban adjuk.

Egyrészt jött egy raklapnyi headset. Közülük én is kipróbáltam már párat, hamarosan elmondom a tapasztalataimat. Ha ki kellene emelnem kapásból egyet, a Jabra Stone 3-at választanám. Kicsi, elegáns, fehér, és a tervezők ügyesen elbántak a méret miatt kisebb akksival: jár a készülék mellé egy dokkoló, aminek külön akkumulátora van. A két eszközt egymásba nyomva egy könnyű, zsebre vágható tojást kapsz, akár 10 órás beszélgetési idővel.

Jabra_Stone3_white_01 copy.jpg

 

A MacBookokból lassan végleg kiveszik az optikai meghajtó, aminek örülünk: tök felesleges hurcolnunk magunkkal mindenhová a DVD-írót 2014-ben, amikor már senki nem ír DVD-t. Viszont otthon néha jól jön, visszanézni a régi lementéseinket, CD-n adott céges szarokat nézegetni, ilyesmi. Nálunk LG 10x-es USB DVD-író kapható, 10 ezer forint alatt.

slim.jpg

Egy csomó pendrive-ot is vásárolhattok nálunk, például a 32 gigás Kingston MicroDuót, ami egyszerre tudja a hagyományos és a microUSB-t. Ráadásul 9 ezer forint alatt. De a teljes Star Wars pendrive-gyűjtemény is megvásárolható. Sosem megy ki a divatból.

star-wars-usb-flash-drive-tribe-11.jpg

Macekhez tervezett egér is van, a Logitech tervezői megpróbálták lenyomni Jony Ive-ékat, és egy drágább anyagokból készült, a MacBook Air formájához igazodó eszközt terveztek. Van persze egy rakás más egér is, de ezt ki kellett emelnem (nemsokára kipróbálom).

default_23-04492-2014PD-1.jpg

Routerekből is van egy adag, a TP-Link 3G-s cucca, meg ugyanebből hordozható is kapható nálunk. Előbbi az Extended Range technológiának köszönhetően sokkal messzebb lövi a jelet, és még jól is néz ki.

router.jpg

De a fentieken kívül érkezett még több száz új termék. Nézzetek szét, megőrültök!