Hirdetőnk a Smartmobil 2014 szervezői, akik két darab belépőt ajánlottak fel az Appleblog olvasóinak. A játék részletei lent.

Alig több mint egy hét, és kezdődik a Smartmobil 2014 konferencia. A mára már hagyománnyá vált eseményen ütős előadások várhatóak, itt lesz például a Spotify fejlesztési igazgatója, Kevin Goldsmith, valamint a Waze alelnöke, Fej Shmuelevitz. Mindenki, aki a következő ballisztikus cégrakétán szeretnének ülni, amikor az elhagyja a légkört, akkor érdemes megfogadni a tanácsaikat.

Screen Shot 2014-03-20 at 08.02.24.png

Előzetesen pedig már most megismerkedhetünk néhány szereplővel. Itt van mindjárt egy Jonathan Wegenerrel, a Timehop vezetőjével készített négykérdéses interjú (a Timehop olyan alkalmazás, ami összegyűjti régi fotóinkat és posztjainkat a Facebookról, Instagramról, Twitterről, Foursquare-ről és iPhone-unkról, majd visszajátssza azokat, minden nap egy korábbi napot). Vagy elolvashatjuk Fej (Yuval) Shmuelevitz gondolatait arról, miért jó Izrael egy startupnak, és miért rossz. Látszik például, hogy míg Tel-aviv startup-kultúrája a közösségi alapokon működő megoldások iránt rajong - és a Waze is ebből nőtt ki -, addig New Yorkban inkább a hibrid cégek divatosak, akik két iparágat egyesítenek. 

Erről és egy rakás más dologról lesz szó tehát jövő csütörtökön, a Smartmobil 2014 konferencián, amire két darab belépőt is sorsolunk köztetek. Ehhez a fenti két interjú valamelyikében kell választ találnotok erre a kérdésre:

Inkább New Yorkban vagy inkább a Szilícium-völgyben könnyebb a tehetséges szakemberek közül válogatni? (Hol vannak többen?)

A válaszokat erre az email címre várjuk, péntek éjfélig lehet beküldeni a válaszokat. Hétfőn délben sorsolás, a beérkezett jó válaszadók közül kettőt véletlenszám-generátorral választunk ki.