Ez olyan, hogy ülsz előtte, nézed, és nem hiszed el, amit látsz. Aztán a videó végén megnézed a Youtube-csatornát, hogy kik és miért készítették az LG lejáratására ezt a reklámot, de kiderül, hogy maga az LG. Eddig 205 ezer nézőnél tart 567 like és 2177 nem like mellett.

 

Szeretnék elbeszélgetni azzal az 567 emberrel. Vagyis nem.

Update 2: megtaláltuk másik forrásból és gyorsan be is tettük.

Update: jó érzékkel már törölték is a videót. Egyébként az volt benne, hogy két barát ücsörgött egy étteremben, az egyiknek szülinapja volt. A harmadik, egy szakállas fickó csak fotóként volt jelen a buliban. Aztán az ünnepelt megkapta az ajándékát, egy mobiltelefon dobozás. Belenyúlt a dobozba, és kivette, amit talált benne, és itt jött a szürreális rész. Ugyanis nem egy mobil volt a kezében, hanem a mobil lett a keze. A fotón lévő fickó hívta rajta, és a tenyerén megjelent a távoli barát szakállas szája és a füle. És mozgott. És beszélt bele. Meg is etette. Aztán letörölte a tenyerén lévő szájról a morzsát.

Aki kibírta idáig hányás nélkül, az a végén megnézhette az LG legújabb, vékony mobilját, ami állítólag a tenyeredbe simul, hahaha, broáf.