Több helyről is megkaptuk ezt a linket, mindenkinek köszönjük, és igazából még most sem hisszük el: az Apple valami fatális hiba folytán az amúgy 33 ezer forintos  HP Photosmart 5520 e-All-in-One-t 7299 forintért adja, ami tökéletesen irreális:

Screen Shot 2013-12-17 at 10.25.56.png

A cucc wifin keresztül működik, Airprint-kompatibilis, iPhone-ról is küldhetsz rá dokumentumokat, ismeri a kétoldali nyomtatást, mennek neki a fotók is, van benne szkenner és LCD-kijelző is. És az eredeti ár nem vicc, külföldön még most is 25-30 ezer forint körül van az ára, például az Apple német webshopjában is csak 89,9 euróra sikerül leárazni az eredeti 110-ről. Nálunk meg, ugye, 24-re.

És még csak nem is valami ipari hulladékról van szó, gyorsan szétnéztem a neten, és a legtöbb tesztben azt írják, hogy nem csúcstermék, de az árához képest fantasztikus választás. Az eredeti árához képest, ami négyszerese a mostaninak.

Szóval gyorsan rendeltünk is belőle Ádámmal. Ajánlom nektek is, ha épp nyomtatót kerestetek.

Update: a nagy érdeklődésre való tekintettel visszaállították a nyomtató eredeti árát. Állítólag valaki elrontott valamit, és kábé az ÁFA volt a termék ára. 

Screen Shot 2013-12-17 at 21.30.59.png

Disclaimer: az Apple nem hirdetője az Appleblognak, semmilyen anyagi érdekünk nem fűzőzik az Apple Store népszerűsítéséhez.