Egy érdekes kép került ki a különféle maces oldalakra (például). Egy tárolódobozt láthatunk a képen, aminek a tartalma jónéhány iPhone 5 C jelzésű műanyag doboz. A kevéssé helytakarékos elrendezés miatt valószínű, hogy a ládát egy gyártóüzemben fotózták, az épp elkészült izékkel.

iphone-5c-packaging.jpg

Tegyük fel, hogy a kép valóban az új generációs iPhone-hoz készült dobozokat ábrázolja, nem valami utángyártott gagyiságot.

Ekkor felmerül a kérdés, mi az a C?

Két nyilvánvaló válasz is adja magát: Color és Cheap, mert az egyik új iPhone állítólag olcsó lesz és színes. Viszont mivel sosem fognak "olcsónak" nevezni egy iPhone-t, az iPhone Szín név valószínűbb.

Másrészről a C római szám 100-at jelöl, lehet, hogy 100 dollár lesz az olcsó iPhone?

Álmodozzatok - nevet Tim Cook valahol.

Vagy az Onion egy korábbi videója alapján előre széttörik a kijelzőt, hogy azt már ne nekünk kelljen. És akkor a C a College aged girlst jelöli. A találat a 9to5Mac érdeme.

Ha engem kérdeztek, a képen nem is dobozokat láthatunk, hanem az olcsó iPhone HÁZÁT. Végre az iPhone nyer a tepsi-méretversenyben, ebbe a keretbe ráadásul kényelmesen elfér majd az új telefon, nem kell kifizetnünk a rohadtul idegesítő helytakarékoskodással eltöltött mérnöki órákat, és még így is marad annyi hely a belső alkatrészek, a fél kilós akksi és a kijelző mellett, hogy egy utcai árusnál simán belefér egy adag pirított tészta is.

Kínába szánják a cuccot, értitek.