Tegnap adták ki a sokáig sorbanállós szoftver frissített verzióját egy rakás újítással: azóta egyszerre több levelet is át tudunk mozgatni a csoportokba, pontosabban be tudjuk állítani, hogy mikor lesz megint aktuális egy levél, könnyebben szedünk elő fontos információkat, például egy emailcímet a listából és javítottak is néhány hibát.

Mailbox_USA.jpg

Na de: még ennél is sokkal fontosabb, hogy ma eltörölték a sorban állást, akinek szüksége van az alkalmazásra, nem kell többé hetekig egy visszaszámlálót néznie, egyszerűen letöltheti és használhatja. A sajtóközlemény szerint közel tíz hétnyi megfeszített munka előzte meg a mostani bejelentést, amit azért sem akartak elkapkodni, mert már most is 100 millió levelet kezelnek naponta és fontosnak tartották, hogy a szolgáltatás minősége a júzerek számának növekedése miatt ne csökkenjen.

Valószínűleg mostanra sikerült elég szervert bepakolni a garázsba, úgyhogy mindenki örülhet. Egyébként szerintem ez a lépés már annak a következménye, hogy a Dropbox felvásárolta a Mailboxot, nyilván a befektető megjelenése után könnyebben találtak pénzt a kapacitásbővítésre.