Nem állítom én, hogy a Samsung jobb telefonokat gyárt, mint az Apple, sőt, állítom, hogy nem. Azt sem gondolom, hogy rosszabbakat, legfeljebb, hogy nekem kevésbé felelnek meg. Négy éve még kétségek nélkül írtam le, hogy az iPhone a világ legjobb okostelefonja, és tartom, hogy akkor az is volt.

Nem is volt szükség például olyan nyilatkozatokra, mint amik most Phil Schiller száját hagyták el.

Az Apple marketingvezetője egy nappal a Galaxy S4 premierje előtt ugyanis nem arról beszélt, hogy mit tud az iPhone, hogy miben, hogyan jobb, mint a piac többi készüléke, nem az iPhone 5S-ről vagy az iPhone 6-ról kezdett el pletykákat szivárogtatni (tegyük hozzá, korai is lenne még), hanem elkezdte ekézni az Androidot.

Nem is feltétlenül a legelmésebb módon. Annyit mondott, hogy a konkurens platformon a felhasználói élmény közel sem olyan jó, mint az iPhone-on, főleg mert a részegységek, és főleg: a hardver és a szoftver különböző gyártóktól érkeznek. Majd hozzátette, hogy amikor kiveszel egy androidos mobilt a dobozából, kilenc különböző helyre kell bejelentkezned, hogy ugyanannyi tudása legyen a telefonnak, mint egy iPhone-nak alapból. Ám mivel ezeket a szolgáltatásokat különböző társaságok készítették, még a bejelentkezés után sem működnek majd olyan természetességgel együtt, mint az iPhone-on.

Igen, tényleg ennyire nincsenek normális hírek Apple-fronton #2