Már korábban is írtunk arról, hogy idén megint lesz Smartmobil, április negyedikén szervezik meg sorban a negyediket. Eddig mindegyiken részt vettünk és már az első is kellően nagyszabású volt, de az évek alatt csak tovább nőtt a rendezvény, ami idén egy izgalmas új elemmel bővül.

Screen Shot 2013-03-12 at 9.30.18 AM.png

Ahogy Dobó "Doransky" Mátyás, a Smartmobil szervezője pompásan összefoglalta:

„Az idei rendezvény kimondott célja, hogy Budapest bekerüljön a mobiltechnológia és a startup tőkepiac nemzetközi vérkeringésébe. Ennek érdekében a konferencia keretében a Microsoft támogatásával rendezünk egy Befektetői szekciót, melyen jelentős nemzetközi és hazai kockázati tőke alapkezelő cégek képviselői vesznek majd részt. Számos meghatározó seed és kockázati tőkebefektető cég képviselteti magát Magyarországról, míg nemzetközi viszonylatban olyan startup kockázati tőke befektetői csoportok érkeznek, mint a Startup Sauna, a Hack Fwd, a Credo Ventures, a High-Tech Gründerfond, az Almaz Capital vagy a Balderton Capital. A magyar fejlesztőkben hatalmas a potenciál, és reményeink szerint a hazai mobilpiac szereplői rengeteget tudnak majd profitálni ebből a lehetőségből, ami az egész iparág hazai fejlődését előrelendítheti."

Röviden: ha van egy jó mobilos ötleted, de kéne rá lóvé, ott a helyed a konferencián, ahol egy rakás lehetséges befektetővel találkozhatsz. Elmondod nekik az ötletedet, és ha az jó, alád tolják a pénzt. Te meg útjára indítod az új Apple-t. Tisztára mint Steve Jobs annak idején, csak nem kell befektetők után kajtatnod, mert helybe hozzák őket.

A jegyekhez elővételben itt tudsz hozzájutni.

Disclaimer: Az Appleblog a Smartmobil médiapartnere.