Tudjuk, hogy mindig sokkal édesebb, ami nem lehet a miénk, és tudja ezt az Apple, meg a T-Mobile is. Sorbaállunk érte, ha úgy gondoljuk, hogy nem jut biztosan, beszélünk róla, várunk rá, mint a Mikulásra.

Vagy mint az iPhone-ra. A 3GS modell például hat hónapon keresztül hiánycikk volt Magyarországon, miközben közel két hónappal a világpremier után jelent meg, akkor volt tehát csak elég készülék a hazai raktárakban, amikor alig négy hónap volt hátra az iPhone 4 piacra dobásáig. És hiánycikk az új készülék is, a legtöbb boltban a kereskedés első napján elfogyott.

De nem az országban.

Néhány T-Pont üzlet ugyan sajnálkozva tárta szét a karját, amikor valaki szombaton, netán vasárnap iPhone után érdeklődött, de megjegyezték azt is, hogy hétfőn jön újabb szállítmány. 

Hétfő délután az volt a válasz, hogy jött ugyan néhány iPhone, de mind elfogyott. Érdemes kedden érdeklődni. 

Két lehetőség van: vagy nem is jön készülék, és a raktárakban is elfogyott a kezdőkészlet, vagy nagyon is van Magyarországon elég mobil, de azokat csak apránként szivárogtatják el a boltokig, hogy folyamatos legyen a hype.

Ezzel kapcsolatban egy néhány napja ide belinkelt videó jut eszembe. Amikor a fickó megkérdi, hogy van-e még EyePhone, és a válasz az, hogy talán még akad egy, az valami szenzációs: