Felicia Day számtalan előnyös tulajdonsága közül csak az egyik, hogy keresztneve megegyezik apám régi autójának típusával. További remek tulajdonsága, hogy igazi geekcsajról van szó, aki óriási sikereket ért el a YouTube.on megjelenő The Guild-című sorozattal, még valami díjat is nyert vele, nem emlékszem, hol, és mit. Az biztos, hogy az egész stábból ő néz ki a legjobban, és ennek nemcsak az az oka, hogy a többi tag az óramutató járásának megfelelően a Kelly Family-ből, a Marsról, a farkasemberek búvóhelyéről, a lapáttal arcon csapottak völgyéből és a Muppet Showból érkezett, Felicia ebből a környezetből kiragadva is jól nézne ki.

Tegyük hozzá, hogy erősen emlékeztet azokra a tanárnőkre, akikkel közülünk néhány szerencsésebbet gyanúba kevertek a gimnáziumi évek során, netán egyenesen azzal vádoltak, hogy a jó matekjegy a délutáni szexkorrepetálásoknak köszönhető. Az igazán mázlistákat persze nemcsak gyanúba keverték, hanem valóban megizzadtak a jobb eredményért.

De térjünk vissza Feliciához, aki Györgynek köszönhetően most Apple-csaj lett. Ehhez persze nemcsak a tanárnős külső, hanem egy almás termék is kellett. Hát tessék, nézzétek meg a videót, amin egy iPhone-t szorongatva énekel egyenesen NEKTEK a csaj: