Lassan már unjuk az arról szóló cikkeket, hogy a következő iPhone lehet az első modell, ahol nélkülöznünk kell hű társunk, a 3,5mm-es jackcsatlakozó társaságát. Az iPhone7.nl a Weibon találta az alábbi szivárogtatott képeket, amiken állítólag az Apple következő generációs, Lightning csatis EarPods fülese látható.

weibo_lightningearpods.jpg

Érdemes fenntartásokkal kezelni a fotók autenticitását, ugyanis márciusban már nagyot futott egy hasonló kép, amiről rövidesen ki is derült, hogy csak photoshopolt. Ezt látszik alátámasztani az is, hogy maga a csatlakozófej is jóval vaskosabbnak tűnik, mint pl. egy sima töltőkábelen - bár ez lehet a nagyobb igénybevétel okozta károsodás elleni megerősítés is.

A három lehetőség közül nem is tudom melyik a legvalószínűbb: a képen látható, egy sima EarPods jack-to-Lightning adapterrel vagy valami teljesen kábel nélküli megoldás. Szerintetek? Az utóbbit egyébként párnapos pletykák szerint már fejleszti a Beats házon belül, bár végül a piacra az Apple brand égisze alatt kerülhetnek majd ki, ha igaz.