Nagy-Britannia EU-ból kilépése mellett egy másik meglepő eredményre is ébredtünk. Az Apple szóvivője megerősítette a Verge-nek, hogy a cég többé nem ad el monitorokat. A mostani Thunderbolt Display-eket, amiket utoljára a múlt századi 2011-ben frissítettek, még hagyják elfogyni a boltokból és a raktárakból, de nem gyártanak többet az Apple monitorjából.

screen_shot_2016-06-24_at_07_43_55.png

Számtalan külső gyártó által kínált megoldás áll rendelkezésre az Apple-felhasználóknak

- ajánlotta az Apple szóvivője. És noha nem tudjuk, hogy ez a döntés végleges-e az Apple részéről, ez az ajánlás eléggé annak tűnik. Reméljük, egy szép nap, miután sikeresen felfuttatják az autós üzletágukat, nem ugyanezt nyilatkozzák majd a számítógépekről.

Számtalan külső gyártó által kínált számítógép áll rendelkezésre az autóinkban ülőknek

vagy ilyesmi.

Egyébként az Apple kijelzőjével kapcsolatban nemrég felröppentek elég érdekes pletykák. Ezek szerint az Apple dedikált videókártyákat telepítene a monitorokba, amik így önmaguk képesek meghajtani egy 5K-s felbontás mellé társuló pixelmennyiséget, függetlenül attól, mennyire erős a gép, amit rákötnek. Annyira szokatlan és okos ötlet volt ez, hogy nem tudom elképzelni, semmi sem igaz belőle. Lehet, hogy a Thunderbolt Displaynek annyi, de talán jön valami olyan termék az Apple részéről, amire már nem kijelzőként hivatkoznak, hanem valami egész más termékkategóriát jelent majd.

Amíg még kapható, itt elérhető a monitor. Az iCentre az Appleblog feat Almalé és Kungfu partnere.