Kiszivárgott egy újabb, nem, nem kamufotó, nem egy magát megnevezni nem kívánó tervező, hanem egy olasz tokkészítő által használt mockup, vagy ha úgy tetszik, iPhone 7-burkolat, amit ahhoz használnak, hogy a megfelelő méretű, arányú burkolatokat tudják elkészíteni a telefonhoz.

iphone-7-four-speakers2.jpg

Szóval ez azért még sok lépésre van az igazi mobiltól és ilyet persze bárki tud hegeszteni magának húsz perc alatt otthon, aki kicsit is odafigyelt a technikaórákon általánosban, de egy pillanatra játszunk el a gondolattal, hogy a burkolat hiteles és nézzük meg, mit tudnak kiolvasni belőle a vajákos Piri nénék.

A jelek egy irányba mutatnak: iPad Prósodik az iPhone.

iphone-7-proto-italien-02.jpg

Vegyétek észre például a négy hangszórókimenetet. Ezek alapján mostantól mindenhonnan szólni fog az iPhone, ami nem rossz, játék közben kimondottan jól jön, hogy nemcsak az egyik irányból üvöltenek az Impek.

A másik, hogy a 9,7-es Próhoz hasonlóan látszólag ezen is a kamera alá költözik a vaku. A harmadik fontos észrevétel: az objektív mérete eléggé megnőtt.

Negyedik: tényleg nincsen jack-kimenet.

Ötödik: azért ez továbbra is kábé az iPhone 6-6s-formavilága.

További pletykák, amiket nem ebből a tyúkbélből lehetett kiolvasni: A10-es processzor, esetenként 3 gigabájt memória, továbbra is 16 gigabájtos alapháttértár. Továbbáegyenlő szerényen eső eladások.