Ragasztót. Sokat.

ifi1.jpeg

Az Apple minden korábbinál több ragasztótval tartja a helyén az alkatrészeket, miközben az akksinál eltávolították a kiemelést segítő füleket, amit a nagy iPad Próban segítették a szerelést. Itt nem segítik.

Máskülönben néhány különbséget leszámítva a kisebb iPad Pro tényleg a nagy összezsugorított változata, csak míg abban a négy hangszóró háza a belső tér egy jelentős részét tette ki, itt - ugyancsak négy hangszóró mellett - a terület nagy részét már az akksi foglalja el. Ami azt mutatja, hogy a nagyban is lehetett volna még tenni kraftot, csak az élettartam/súly arányt úgy állították be, hogy inkább a nevező legyen kisebb, ne a számláló nagyobb.

Míg a 12,9 colos iPad Próban 38.8, a kistestvérben 27.91 Wattórás akksi található, egy kicsit jobb, mint az iPad Air 2-ben. 

screen_shot_2016-04-04_at_18_06_35.png

A memóriát a Samsung gyártotta egyébként, 2 gigabájt került bele, ebben megegyezik az iPad Air 2-vel (a nagytesó Próban 4 giga van, és Hynix).

Ez egy :(

A kamera viszont még a 12,9 colos iPad Pro kamerájánál is sokkal jobb: az iPhone 6s 4K-s felvételeket biztosító, optikai stabilizátorral ellátott 12 megapixeles egysége került bele.

Ez egy :)

A szerelhetőség 2 pont a 10-ből, a fél órás kijlelző-leszerelést már megszokták a fiúk, meg már lassan azt is, hogy a front üveg és az LCD egybe van építve - ami a leszerelést megkönnyíti, de jobban kell figyelni -, de erre a mennyiségű ragasztóra viszont nem számítottak.

ifi2.jpeg

A teljes szerelést itt olvashatjátok végig.