almalé és kungfu Rólunk

A hét legérdekesebb Apple-hírei egy percben

Galériás összefoglaló kért kattints:



Milyen lesz az Apple autója? Válaszd ki 6 kép közül

Tényleg csodálatos dolog történik, ha beírod a keresőbe, hogy Apple Car. Csodálatos.

Mivel a pletyka évek óta terjed, sok-sok grafikus készített már koncepciórajzokat, amin elképzelik a cupertinói verdát. A legtöbb elég szörnyű, általában robotoknak vagy hülyegyerekeknek tervezett formákat láthatunk, de azért érdemes végignézni a listát. Kiválogattam a kedvenceimet.

1_17.jpg

Elég sok benne a Mitsubishi iCar, de olyan smartosan jól lehetne vele parkolni. Golfpályákon is jól nézhet ki.

Tovább olvasom


Publikus lehet az iOS 9 bétája

Belső informátorok azt beszélik, hogy az Apple nem bízza a véletlenre az iOS 9 tesztelését: a mobil operációs rendszert a felhasználók tömegesen tesztelhetik majd, és küldhetnek visszajelzést a cégnek.

nerd.png

Tovább olvasom


Figyelem! Ingyen javítják a régi MacBook Prókat

Pozor, pozor: aki 2011 február és 2013 decembere között vásárolt MacBook Prót, és az alábbihoz hasonló kijelzőanomáliát érzékel, valamint emellett rendszertelenül újraindul a gépük, február 27-től nagyon pozor.

mnaxthhxposenln-800x450-nopad-640x360.jpg

Az Apple elindított egy repair programot, és garanciaidőn túl is ingyen javítják a hibás gépeket, ha

  • A számítógép képernyőjén látható kép torz vagy zavaros
  • A számítógép bekapcsolt állapotában nem jelenik meg semmi a számítógép képernyőjén (vagy a külső kijelzőn)
  • A számítógép váratlanul újraindul

Ezek a modellek érintettek:

Tovább olvasom


Saját üzleteket kaphatnak az Apple Watch-ok

Francia források arról beszélnek, hogy az Apple nagy erőkkel nyomja be magát a párizsi high-end retail üzletekbe. Állítólag egy “erkélynyi”, hosszúkás pultot helyeznek majd az üzletekbe, ahol csak az Apple Watch tekinthető meg, próbálható ki (a lenti képen a szeptemberi médiaesemény bemutató pultja látható).

iwatches-e1410299905845.jpg

Sőt, a jövőben állítólag kizárólag az órának szentelt, egyedi mini Apple Store-ok nyílnának, hogy felpörgessék a keresletet a termék iránt. A mini üzletek egyébként a nagy retaileken belül helyeznék el, de nem tudni, hogy mikor kerülnek kiépítésre. Nem előzmény nélküli a dolog, az Apple az egyesült államokbeli Best Buyokban árulja hasonló módon a Mac-eket.

Az viszont biztos, hogy az Apple külön széfeket szereltet be az üzletekbe, hogy az Apple Watch Edition modelleket tárolni tudják a viszonteladók. Lassan kezdődik...




süti beállítások módosítása