Nagy hírünk van a pályakeresőknek. Nem elég, hogy a jó alkalmazásfejlesztőkért hat körömmel nyúlnak - nem tudom, van-e ilyen mondás - , ráadásul a HWSW Dev 2014 kutatás szerint 

az iOS-fejlesztők jóval többet keresnek, mint más programozók. 

Ugye, hogy adja magát a dolog?

A HWSW és az IT Factory december 8-án, ingyenes nyílt nappal induló iOS-fejlesztői képzése pedig talán a legjobb első lépés.

Ha nem a legjobb.

hello_world.png

Ezt ígérik a szervezők:

A 40 órás, 14 alkalmas gyakorlatorientált tanfolyam teljesítéséhez csak alapvető programozói ismeretekre van szükség, mind az Objective-C, mind az iOS megismerését a legelső lépcsőfoktól kezditek el, a képzés során pedig az okostelefonok és tabletek mellett az Apple TV és az Apple Watch programozásába is betekinthettek, és persze szó lesz a Swift nyelvről is. A részletes tematika itt található.

Az előadásokat a hazai Sanoma MDC gyakorló fejlesztői tartják, ez pedig a tananyag összetételén is észrevehető: olyan témák és technológiák szerepelnek benne, amelyekkel a mindennapi munkában is rendszeresen találkozik a fejlesztő. 

A képzést nem csak tanteremből lehet követni, hanem az interneten keresztül, akár otthonról is. Az előadások során élőben lehet kérdezni az előadóktól, később pedig bármikor visszanézhetőek lesznek a felvételek. Az első alkalom ráadásul teljesen ingyenesen megtekinthető, a nyílt napra és a képzésre is a hivatalos weboldalon lehet jelentkezni.

Disclaimer: a HWSW az Appleblog feat. Almalé és Kungfu hirdetője