Persze vannak trükkök, egyesült államokbeli account és proxy szerver használatával megoldható minden, de itt most nem erről van szó. A Connentre az Apple kipakolt több órás show-kat a legismertebb DJ-kkel, amik Magyarországról is elérhetőek, így Zane Lowe, Julie Adenuga, és Ebro Darden műsorát is visszahallgathatjuk már, beszélgetésekkel, zenékkel. 

beats_1.jpg

Ehhez az Apple Musicban rá kell keresni azokra a kifejezésekre, hogy "Zane Lowe Beats 1", "Julie Adenuga Beats 1" és hasonlók. A találati listában lesz egy Connect elnevezésű, itt nyomjunk magára a címre, tehát a Connect szóra. Ekkor az összes ilyen találat felugrik, keressük azokat, ahol a cím "Zane Lowe on Beats 1: Replay" formátumra hasonlít. És már megy is.

Nem, valóban nem könnyű használni a Zene appot és az Apple Musicot, a fenti leírásból is látszik.

A rádióadó egyébként siker, a kiadók közül állítólag többen jelezték, hogy nagyobb bevételt kapnak a Beats 1 után, mint amennyi a Pandorából érkezik. Ezért aztán, a Verge információi szerint, további öt új csatorna jön, Beats 2, 3...6 néven, a kettes csatorna központja pedig Ausztrália vagy Ázsia lenne.