Lee, mint Kungfu. Kungfu, mint Almalé. Almalé, mint Appleblog.

Az Appleblog Magyarország egyik legmeghatározóbb és legnagyobb Apple-hírblogja. Töretlen lelkesedéssel és megrázó őszinteséggel szerkeszti 2008 óta Magyarósi Csaba újságíró, blogger, műsorvezető és Szűcs Ádám újságíró, blogger, hipochonder.

Az Appleblog őszintén ír a szerethető termékekről, szolgáltatásokról, hírekről, de kritikus akkor, amikor kritikusnak kell lenni. A Microsoft egyik hazai vezetője néhány éve a következőképp fogalmazott: “bár a mi márkánknak lenne ilyen blogja”.

De nincs.

Ez az egyetlen hazai Apple tematikájú blog, ami elég érdekes volt ahhoz, hogy megtámadja az ANYACÉG. 2014-ben a logó jogosulatlan használatára hivatkozva egy New York-i ügyvéddel töröltették a Facebook-oldalunkat, Phillel azóta is levelezünk a visszaállítás lehetőségéről. De tökre nem haragszunk Phil, tényleg, csak a munkádat végezted. Meg amúgy sem csüggedünk az ilyen akciók miatt, mert ahogy Wozniak Bandi (alias Szőke András) mondta, egy őszinte hangot nem lehet megállítani.

És: mi vagyunk az egyetlen független nagy blog, ahol nem alkalmazottak, hanem az alapítók írják a cikkeket. Nálunk nem munka reggel 7-kor felkelni híreket vadászni nektek, hanem hobbi. Nekünk ez életforma. Nekünk ez jó.

A multibrandiség csúcsa tehát ezentúl a megújult Appleblog - feat. Almalé és Kungfu, Bruce Leevel, Wozniak Bandival, Csaba-videókkal és olyan tartalommal, amilyet nem kaptok meg máshol, mert mi csak itt vagyunk és nem vagyunk máshol.

2024-ben az Appleblog 3 év szünet után újraindul. Új csapattal, de Ádám és Csaba támogatásával.

Appleblog feat. Almalé és Kungfu

NetstarMedia.hu 

  • NetstarMedia - Kovács Dániel E.V
  • 1134. Budapest, Váci út 47/B Ü-1
  • 65921429-1-41


Blogváros Kft.

  • cégjegyzékszám 08-09-026564
  • adószám: 10526567-2-08

Az Appleblog szerkesztőit ezen és ezen az email-címen éred el.

Adatkezelési tájékoztatónkat itt éred el.

Médiaajánlatunkat itt találod.  FRISSÍTÉS ALATT!