A Spotify iOS-es alkalmazása különös módon frissült: anélkül, hogy frissítettem volna. Indításkor jelezte az új ficsöröket, és miután bezártam és újraindítottam a programot, minden ott volt, és működött az új program. Anélkül, hogy az App Store közelébe mentem volna.

Az egyik újítás a Touch Preview. Ennél gyorsabban még életedben nem böngésztél zenék között. A lenti videóban látható, hogy főhősünk a workout hangulatú zenéket nézegeti, és egy adott számon felejtve a hüvelykujját előugrik egy zenemátrix. ZENEMÁTRIX. Ezen húzogatja az ujját, ekkor minden dal közepéről felcsattan azonnal a melódia. Aztán ami tetszik, azon szabad ott maradni.

A másik móka az adott zenén történő bal- vagy jobbsuhintás, ami a My Musicba vagy a lejátszási sorba menti az adott számot.

A Google Docs is frissült nemrég, meg vele együtt a Google Slides és Google Sheets, mostantól Touch ID-vel férhetünk hozzá a dokumentumainkhoz - jelszó helyett. A Google egyébként nagyon belehúzott, ezelőtt a Chrome böngészőjét frissítette az eszközökön, új dizájnnal és Handoff támogatással.

Ja, és a Docs kapott helyesírás-ellenőrzőt is, ami leginkább idegen nyelveken használható, magyarul mindenféle hülyeséget ajánl a helyesen leírt szavak helyett. De ez az asztali böngészős verzióban ugyanígy van.