almalé és kungfu Rólunk

Kockás has másfél hónap alatt, 1500-ért

Hát edzőprogram, ez van. Mozogni is kell.

Szóval hetente legalább háromszor eljárok sportolni, de ezek nem koncentrált-, hanem az egész testet átmozgató gyakorlatok. Persze egy idő után ráunsz az edzéstervre, akkor nyaggathatod a személyi edzőt, hogy merre tovább, vagy próbálhatsz a netről valamilyen edzéstervet összekaparni,

VAAAGY

letöltesz egy appot, és az lesz a személyi edződ.

És én pont ezt tettem.

Szerettem volna valamilyen koncentrált hasizomkínzást, ami a következő hónapokban kellően elveszi a kedvem a nevetgéléstől, és viszonylag rövid keresés után bele is futottam a Runtastic Six Packbe. Egy kő egyszerű, néhol kimondottan buta programról van szó, viszont hatékonyabb hasizomedző, mint a Schobert Norbertbe oltott Rubint Réka.

Tovább olvasom


Milyen lesz az Apple okosórája?

Kezdjük azzal, hogy fogalmunk sincs, de a tegnapi Cook-nyialtkozat legalábbis utalt arra, hogy izgalmas, nagy dobásokra készül idén az Apple, és minden jel szerint az okosóra lesz ezek közül az egyik.

Most itt van egy újabb támasz ezzel a pletykával kapcsolatban: egy álláshirdetés, ami remekül beillik a néhány éve megkezdett sorba, amiben viselhető informatikai eszköz-experteket és egyéb, okosóra-fejlesztésre szakosodott zseniket keresett az Apple.

Most épp fiziológust keresnek nagy erőkkel:

Tovább olvasom


Csak az Apple védett a pc-szektor haldoklásával szemben

Rettenetes számok jelentek meg a Guardianon - ezekből kiderül, hogy egy átlagos pc-gyártó haszna számítógépenként 24 dollárra, kábé ötezer forintra csökkent 2013. utolsó negyedévében. Ez olyan kevés pénz, hogy a legtöbb nagy versenyzőnek lassan egyáltalán nem éri meg az előretörő tabletek és okosmobilok mellett számítógépet gyártani. A Sony nemrég be is jelentette, hogy megválik a számítógépes üzletágtól és a Vaio brandtől és a hírek szerint az LG sem lesz már sokáig a játékosok között.

Egyetlen gyártó van csak, amelyikre semmilyen hatással sincsenek ezek a folyamatok: az Apple.

e0e857ea-c5ff-46e8-90ca-4f384a944572-460x166.png

Kezdjük egy érdekes számmal:

Tovább olvasom


Hivatalos: új termékkategóriákat szakít be idén az Apple

Tim Cook a Wall Street Journalnak nyilatkozott, és milyen jól tette: az interjúban elmondta, hogy az Apple új termékkategóriákon dolgozik, olyan eszközöket dob tehát piacra, amiknek nincsen előképük a vállalat történelmében. Hozzátette, hogy egyelőre nem oszthat meg további részleteket a készülékekkel kapcsolatban, de higgyük el neki, hogy valóban forradalmi eszközökkel állnak majd elő.

13.05.28-Cook-D11-5.jpg

És én hiszek neki. Amikor legutóbb hasonlót mondott, akkor az öregedő Mac Pro-termékvonallal kapcsolatban nyilatkozott. Kitartásra buzdított mindenkit, azt mondta, érdemes várni, mert 2013-ban egy igazán nagyszerű frissítéssel állnak majd elő. Az eredmény ez a csodás gép lett:

Tovább olvasom


Ennél menőbb ma már nem lesz: Crysis 3 az új Mac Prón, hat darab 27-es monitoron

Ide már nem kellenek a szavak. Fogták az új Mac Prót, felnyomták rá a Boot Campet meg a Windowst, hozzákötöttek hat darab 27-es kijelzőt, a felbontást 4800x1800 pixelre állították, aztán elindították a még mindig szuperlátványos Crysis 3-at.

Screen Shot 2014-02-06 at 09.54.27.png

Sírsz:

A gép egyébként a 6 magos modell D700-asra upgrade-elt grafikus gyorsítóval, szerény 1,5 milliós tétel (de ahogy már korábban megírtuk: ár-érték-arányban az új Mac Pro világbajnok).




süti beállítások módosítása