Bemutatták az órát, aztán kicsit le is ültették a témát, hogy a 2015-ös premierig ne tolják túl a várakozásokat, de csendben azért dolgoznak a fiúk: a napokban kiegészítették az Apple Watch oldalát néhány hasznos infóval, amik segítenek eligazodni kicsit abban a kérdésben, hogy mi is ez az egész.

Screen Shot 2014-11-28 at 08.39.37.png

A változás nem drámai, de érezhető: minden aloldal kapott néhány új információt. Például a Timekeeping oldalon jobban megismerhetjük az óra arcait, mert mindegyik grafikus felülethez kapunk egy rövid leírást, a chronograph órától a Miki egeresig, utóbbi _tényleg_ a karjaival mutatja az időt (el tudom képzelni, hogy a fél 12 környékén Hitler-szimpatizánsnak néz majd ki a rágcsáló).

És kaptunk egy hosszabb leírást azokról a kis információs blokkokról, amikre ha rábökünk a kijelzőn, akkor egy egész app jelenik meg mögöttük, de alapállapotukban is sok adattal szolgálnak:

screen-shot-2014-11-26-at-4-04-28-pm.png

Van még néhány újdonság: szintén ezen az oldalon végigkattinthatod három ábrán, hogy miként néz majd ki a stopwatch (stopper) nézet, és ha átugrasz a New Ways to Connect aloldalra, akkor meg rövid kis animációkat kapsz arról, hogy miként lehet majd abuzálni a kijelzőt:

 

És van néhány animáció a fitness aloldalon is.

Semmi forradalmi, de azért csepegnek, vagy legalább megerősítésre kerülnek az információk.