Van. Még.

Screen Shot 2014-10-31 at 17.28.19.png

A Vodafone országszerte ígért mindenfelé készüléket. Egyelőre nem számoltak be egymást gyilkoló tömegekről, akik felkoncolták egymást a telefonért: jól fogynak a készülékek, tartják magukat információink szerint.

A Telekom csak az Alleeben árulja a telefont, jelenleg még mindig 30-40 emberrel kell számolni a sorban, és másfél órás várakozásra. Én a gumisnál ülök egy órája, szóval együtt érzek veletek, srácok, lányok. Ha elfogy a készlet, azonnal küldik ki a sajtóközleményt erről.

A Telenor is országosan terít: 27 üzletben árulják a telefont, a weboldalukon az Üzletlista fülön tájékozódhatunk bővebben. A készülékek népszerűségére való tekintettel mindenkit arra bátorítanak, hogy mielőbb keresse fel az üzleteink valamelyikét.

Mi is erre bátorítunk mindenkit, a hétvégén szerintünk simán elfogy a kezdő készlet. Egyébként úgy hallottuk, nem kimagasló az iPhone 6 előnye az iPhone 6 Plushoz képest, már ami a rendelések számát illeti.

Akinek van információja bármilyen készletről akárhol az országban, ossza meg velünk kommentben.

A sajtófotót én karcoltam meg.

update: Károly küldte az alábbi infót: Ma Győrben is lehetett venni az Árkádban, T-nél iPhone 6-ot és Plus-t is, de csak 16 gigást.