Ezzel le is zárhatjuk az elmúlt hónapok találgatásait, este bemutatják az új telefont, az eseményről természetesen élőben közvetítünk és nem sokkal később egy videós összefoglalót is kirakunk, amiben a tegnapi ígéretemnek megfelelően felhajtok öt kupica pálinkát, ha elmarad iWatch bemutató.

Csak mondom.

De vissza a mobilra:

iphone-6-mockups.jpg

Nem pletyka, hanem tény, hogy az Apple létrehozott egy visszaszámlálós weboldalt, amiből kiderül, hogy hány óra van hátra este hétig, ha esetleg gond lenne a matekkal. Felkészülni, vigyázz, kész…

Az viszont már egyértelműen pletyka, azok közül is az unalmasabbak közé való, hogy a 4,7 colos mobilt iPhone 6-nak, az 5,5-öst meg iPhone 6 Plusnak fogják hívni.

Boom!

Közben kikerült egy videó állítólag az iPhone 6 Plusról, amiben egy 2915 mAh-s akkumulátort látni, mondjuk márciusi gyártmány, szóval újnak semmiképp sem új. De sokkal nagyobb, mint az iPhone 5s 1560 mAh-sa, vagy az iPhone 6-ba jósolt 1810 mAh-s, öröm lesz majd hosszasan kézbe fogni ezt a tepsit.

 

Ennél valamivel konkrétabb állításokat fogalmaz meg weblapján a China Mobile, ami annak ellenére hogy 760 millió előfizetőjével és 180 ezer alkalmazottjával a világ egyik legnagyobb mobilcége, elég lazán szórja a megalapozatlan pletykákat.

Most legalábbis azt írja, hogy az új iPhone 4,7 colos lesz (hihető), 1334x750 pixeles kijelzővel (ok), 4 magos A8-as processzorral (miért ne?), 7 mm-es vastagsággal (az már vékonyság!), és vízálló házzal, HOGY MI A TÖCS?!?

Ha mégis vízálló lesz a telefon, ráküldök még egy pálinkát arra az ötre (csúnya este lesz).

Este hétkor élő közvetítés, néhány órával később meg a videós összefoglalóm CSAK az Appleblogon!