Máris van egy rakás izgalmas infónk és pletykánk a szeptember kilencedikei premierrel kapcsolatban.

imacintro-420x289.jpg

Egyrészt: a show a Flint Centerben lesz. Ha nem mond semmi a hely neve, ne ess kétségbe, 15 éve nem mutattak be ott semmit.

NA DE AKKOR MIT!

A Flint Center különleges helyet foglal el az Apple történelmében, itt leplezték le ugyanis az első Macintosht, és itt volt az első iMac bemutatója is 1998-ban, ami az új Jobs-korszakot vezette be.

 

 

Ikonikus lokáció (fúj), és az Apple keresve sem találhatna jobbat, ha megint valami forradalmi termék premierjére készülne.

A show-ra mindenesetre nagy erőkkel gyúr, ugyanis nemcsak egyszerűen kicsicsázzák az épületet, hanem építenek mellé egy újat. Komolyan, nézzétek csak a Loopinsight fotóit:

appleevent2-420x315.jpg

appleevent4-420x315.jpg

appleevent3-420x315.jpg

Appleevent-420x315.jpg

Az a fehér izé csak most került oda, és valószínűleg abban lehet majd megtapogatni a termékeket a bemutató után.

Már csak az a kérdés ugye, hogy miket. Hát iPhone 6 az biztos lesz, nagy kijelzővel, erős processzorral, talán megerősített kijelzővel és a legújabb hírek szerint NFC-támogatással, ami ellen sokáig küzdött az Apple olyan félmegoldásokkal, mint a Passbook, de az idők változnak, az NFC elterjedt, lépni kell már erre valamit.

És természetesen előkerült az iWatch is, ami állítólag szintén bemutatkozik a rendezvényen, és amivel kapcsolatban a híroldalak nem győzik hangsúlyozni, hogy a legújabb infók szerint nem is külön termék lesz, hanem egy kiegészítő az iPhone 6-hoz. Mintha nem eleve erről lett volna szó a készülék legelső említése óta.

Viszont ha tényleg jön az okosóra, akkor hosszú idők után végre megint sikerült titokban tartania egy terméket az Apple-nek: egyetlen valódinak tűnő alkatrész, ház, mockup sem bukkant fel az elmúlt években annak ellenére, hogy több ezer cikk foglalkozott a termékkel. Azt most mondom, hogy ilyen biztosan nem lesz:

9643-1503-9246-753-iWatch-concept-Martin-Hajek-multiple-001-xl-2-l.png

Ha szeretnél elsőként értesülni a legfontosabb Apple-hírekről, akkor like-old az ÚJ, LÁZADÓ facebookos oldalunkat, az Almalé és Kungfut. Egyébként közel ugyanekkora buli, ha Twitteren vagy ha rss-en követtek.