Csodás cikket közölt a Pornhub, még mindig nem térek magamhoz, annyira az érdekes és reprezentatív adat: a világ egyik legnagyobb pornószolgáltatója belenézett a statisztikáiba, hogy megmutassa nekünk a pornószokásainkat, platformokra bontva.

Vigyázat! Ez a cikk a pornóról szól. Csak az kattintson, aki bírja az ilyesmit, akár Excel-táblákba rendezve, akár képeken megmutatva!

Elsőként kiderült, hogy az oldalra érkező látogatók 85,5 százaléka Windows-felhasználó, miközben a platform piaci részesedése 90 százalék körüli. Nagy eltérés itt még nincs, de nézzétek csak az OS X-felhasználókat: alig 6,64 százalékos világpiaci súly mellett 10,9 százalékos jelenlét a pornóoldalon. Büszke vagyok rátok!

pornhub-traffic-desktop.png

A mobil operációs rendszereknél még nagyobb előnyt mutat valódi piaci súlyához képest az Apple platformja:

pornhub-traffic-mobile2.png

A tabletek csatáját meg olyan természetességgel nyerte meg az iPad, ahogy Stoya teljesíti a double penetrationt:

pornhub-traffic-tablet.png

Az asztali statisztikákat tovább böngészve kiderül az is, hogy a Macintosh felhasználók nézik meg a legtöbb videót látogatásonként és ők bírják a legtovább a szexet - illetve ők nézik a leghosszabban ezeket az oldalakat. De az is lehet, hogy csak nekik van a leglassabb internetes elérésük:

pornhub-duration-desktop2.png

Szomorú, de igaz: a régi Apple-felhasználók még bírják a strapát, de az újonnan jöttek, az iOS-júzerek elmaradnak a Windows Phone, de látogatottsági időben még az összes többi platform mögött is. Kiemelkedő viszont a BlackBerry-júzerek állóképessége, úgy látszik, mégsem volt teljesen felesleges olyan hosszan ragaszkodni a fizikai billentyűzethez. Gratulálunk, Tamás!

pornhub-duration-mobile2.png

A keresési listát egyébként Windowson és Macen is Lisa Ann, Madison Ivy és Brandi Love vezeti. 

pornhub-searches-desktop-mac-osx.png

A hölgyek:

11.jpg

madisondannyhor_760x507.jpg

aziani-iron-brandi-love-photos-1103.jpg

A Linux-júzerek ebben a versenyszámban mertek nemet mondani a világnak és Sunny Leone után az “indian” és “mom” szavakra kerestek rá a legtöbben. Az Ödipusz-komplexusnál sokkal szórakoztatóbb, hogy a Windows Phone-on meg a “cartoon” a leggyakoribb keresőszó, ahogy Blackberry-n a második, az androidos, iOS-es keresések viszont nem tartalmaznak sok meglepetést, Lisa Ann és a “lesbian” minden mennyiségben.

Köszönjük Gézának a találatot!