Oké, hazabeszélek, mert én is részt vettem a fejlesztésében, pontosabban inkább az app mögött található tartalom elkészítésében, de most őszintén, mondjatok ennél jobb alkalmazást balatoni nyaraláshoz!

Az I love Balaton app egy éve kábé ugyanazt tudja, csak egyre csiszoltabban: megmondja, hogy milyen jó étterem, szórakozóhely, nézelődni való van a közeledben, szóval nem neked kell átvágnod költséget nem kímélve a balatoni dzsungelen, hiszen azt már megtettük helyetted. Fotók, tesztek, leírások minden mennyiségben, miközben nemcsak az aktuális tartózkodási helyedre szűrhetsz, de nagyobb városokra is: ha tudod, hogy Füred, Siófok, Keszthely környékére mész (további települések a listában), akkor előre megtervezheted a nyaralásod a toplistáink alapján.

balcsiAPP.jpg

balcsiAPP2.jpg

És tavalyhoz képes most még sokkal több fotó, még több teszt, még több információ áll a rendelkezésetekre, hogy véletlenül se kelljen a közepessel beérnetek: csak a legjobbat kapjátok a Balatonból, és mindezt akár offline üzemmódban is!

Ha van egy iPhone-od, iPaded vagy iPod touch-od, egy pillanat alatt letöltheted a közvetlen linken az iTunesból, hogy még sokkal jobb legyen a nyaralásod, mint eredetileg tervezted.