A hülyerobotok és a soha meg nem valósult CES-érdekességek után egészen üdítő terméket találtak Las Vegasban. Egy kisméretű laptoptöltőt. Ennyit tud. Kicsi. Nem elég? De.

p1000081 copy.jpg

A cég ráadásul az Apple töltőjéhez hasonlította a méretet a bemutatóasztalon, így aztán pontosan láthatjuk, mit jelentene a Mac-használóknak a méretcsökkenés. Nagyjából mintha egy plusz telefontöltőt vinnénk magunkkal.

Illetve azt nem is kell, hiszen a Finsix töltőn USB kimenetek is vannak, így a telefont és a tabletet is tölthetjük vele. Rohadtul kellene egy ilyen nekem.

Csak sajnos az van, hogy az Apple nem licenceli a MagSafe csatlakozóját, így a Finsix önmagában sosem tud majd MacBook-töltőket gyártani. Két lehetőség van: vagy az Apple is kifejleszti a cuccot a saját műhelyében, vagy felvásárolja a Finsixet, amit egészen nyugodtan megtehetne, ennél kevesebbért is kiadott már pár százmillió dollárt.

Joe Scarci, a cég vezetője egyébként a Time-nak így nyilatkozott az esetleges felvásárlásról: "Az remek lenne, nem igaz?"

via Time