almalé és kungfu Rólunk

Kimeríthetetlen humorforrás az iPhone: John Eleric vs. Jimmy Kimmel

Messze a legjobb Apple-paródiákat készíti a JLE csapata, vagyis @johneleric, aki Banned iPhone/iPad Promo néven újra és újra zseniális érzékenységgel neveti ki a hivatalos promóvideókat, és nagyítja fel az Apple kommunikációjában található kényes réseket. Pontosan tudják, hová kell nyúlni, és mennyit lehet kihozni az adott poénból.

Íme az iPhone 5c paródiája:

Tovább olvasom


A Microsoft egyre nagyobb hülyét csinál magából

Rájár a rúd a redmondiakra. Nem is sorolom fel, hány sebet kaptak az elmúlt időszakban, hogy mennyire szükségük lenne egy olyan vezetésre és olyan termékekre, amik kihúzzák őket a szarból.

Legutóbb, amikor a részvényárfolyamuk egy nap alatt 11 százalékot esett, mindössze egy iPadet becsmérlő videót tudtak ehhez képest előrántani. Az üzenet ez volt: mivel az Apple termékének nincs kitámasztója, nincs direkt USB-bemenete, nincs gyári billentyűzete, vegyél Surface-t.

Most még lejjebb merészkedtek. Elérhetővé tettek egy videót, ami már nem is ajánl alternatívát, már nem is a saját termékük nyomásáról szól. Egyszerűen csak az Apple-t parodizálja. Nem is túl szellemes módon:

Tovább olvasom


Az előrendelés sztárja a sárga iPhone 5C

Tegnap az Apple elindította az iPhone 5c előrendelését a weboldalán. Az Egyesült Államokban az Apple online üzlete mellett az AT&T, a Verizon, a Sprint és a T-Mobile is lehetővé tette a vásárlóinak, hogy nála rendeljék meg a készülékeket.

Izgalmas verseny veszi ilyenkor kezdetét. Ugye nem feltétlenül az a modell a legkeresettebb, amelyik először elfogy (hiszen nem tudjuk, az apple melyik készülékből mennyit pakolt fel a raklapokra), mégis, a nyertes biztosan népszerű. Én a kékre vagy a zöldre tette volna le a voksomat, erre tessék.

The winner is:

Sárga színű, 16 GB-os szolgáltatófüggetlen iPhone 5c

Screen Shot 2013-09-14 at 8.01.20 AM.png

Sosem hittem volna. Elképesztő. Piramidális.

Az iPhone 5s nem előrendelhető, de ugyanúgy szeptember 20-n startol a számottevő piacokon.



Az XMS-iStyle mellett ma egy pillanatra az Appleblog és a Plastik is összeolvadt

Mi vagyunk a legboldogabbak, hogy élő közvetítésünkkel segíteni tudtuk Angelday munkáját, aki a blogunkat olvasva szintén élőben tudta közvetíteni a budapesti XMS-iStyle–prezentációt az 1340 kilométerre található Malmöből. Ilyen az, amikor három szív ugyanarra a ritmusra dobban.

Screen Shot 2013-09-13 at 9.53.33 PM.png

Szia Józsi!

Screen Shot 2013-09-13 at 9.40.45 PM.png

#Erről az Appleblogon olvastam.

"Appleblog. Józsi természetes választása, ha megbízható információra vágyik."



Magyar APR Speciál S Event - live

Itt vagyunk a BMC friss, ropogós épületében, a hangulat nagyon jó, várjuk, hogy beengedjenek minket.

P1170550.JPG

Az este folyamán bevezetek egy új fogalmat, az Apple-o-Metert. Ez kifejezi, mennyire sikerül itt, ma, ezen a történelmi napon, megközelíteni egy rendes Apple-show élvezeti értékét. Százalékban adom meg minden egyes bekezdés után, ezzel értékelve az adott kijelentést.

Mivel nem adtak még piát, és kaját sem - ez csak a keynote után lesz - az Apple-o-Meter állása jelenleg 40%. Azért ilyen sok, mert a meghívó szép volt.

P1170553.JPG

P1170556.JPG

Az Apple-o-Meter óriásit zuhant, tíz percet késik a kezdés és lassú a wifi. De nagyon szép a terem, meg minden tele van Apple logóval, szóval 30 százaléknál megállt a zuhanás.

18:10-kor elkezdődött, Handrás a színpadon, szépen bemutatkozott, majd elkezdte az Apple hazai mérföldköveit sorolni. Lokalizáció, iTunes Store, AppleCare, egyedi Mac konfigok, ilyesmi. Handrás szépen begyakorolta a szöveget, nem olvas, hanem jókedvűen sétálgat, gesztikulál, a múlt hetet valószínűleg Schillerrel és Craig Federighivel töltötte.

P1170560.JPG

P1170563.JPG

Tök új szolgáltatás a biztosítás: eltöröd a MacBookod és fizet a biztosító. De jól jött volna ez nekem néhány éve, persze akkor sosem ismerem meg iDokit. És persze óriási lépett előre az értékesítés minősége is - a kezdeti lukakat felváltották az Apple-sztenderdeket követő APR-ek. Ennél a témánál egy kicsit lelassultunk, lehet, hogy valami kereSkedéses bejelentés várható VAJON? Az Apple-o-Meter emelkedni kezdett, 45 százaléknál tartunk.

Tovább olvasom



süti beállítások módosítása