almalé és kungfu Rólunk

Cupertino minket figyel

Miután felbukkant nálunk Woz eltitkolt ikertestvére, Cupertinóban is megnőtt az érdeklődés a blog iránt:

Screen Shot 2013-07-04 at 3.05.27 PM.png

Félnek, hogy kiderülnek a dolgok.



A hétvége legizgalmasabb Apple-hírei

Összeszedtem, mik a hot topicok most az Apple hírfolyamban. Hogy ti is szenvedjetek.

Az Apple nem túl erős a brazil okostelefon-piacon, ami leginkább az importra kivetett magas adóknak köszönhető. Na, erős indítás, mi? Viszont egy tök jó kép van a cikkben emberekről, ahogy Brazíliában iPadet nézegetnek:

600.jpg

Szerintem a csaj keze szőrös. De lehet hogy a tömörítés szar. Szerintetek?

Menjünk tovább. Az Apple az Yves Saint Laurent vezérigazgatóját csábította át magához, hogy valami speciális projekten dolgozzon. A kedden még pletykának induló, később megerősített hír annyira stabilan tartja első helyét a "hét legfontosabb bejelentései" kategóriában, hogy még most is felbukkan itt-ott friss anyagként. Például nálunk.

A Boston University bepereli az Apple-t egy 1997-es szabadalom miatt. A gallium-nitrát félvezetőkről szóló találmányt az Apple állítólag egyes LCD kijelzőkben használja. A történet legviccesebb része, hogy az egyetem súlyos dolgokat követel egy utólag megadott licencért cserébe: részesedést akarnak minden eladott termék után, ami ezt a technológiát használta (MacBook Air, iPhone 5 és iPad), mivel az egyetem érdekei súlyosan sérültek az eljárás során (ők maguk nem használták a szabadalmat). A szakértők szerint mindezek ellenére 75 millió dollár elég lesz nekik.

Az uborkaszezon sem szokott ennyire agyhalál lenni, legalábbis az emlékeim szerint.

Nem is tudom mit csinálnánk, ha nem lenne nekünk Wozniak Bandi, aki hamarosan megkezdi az őrült titkok szivárogtatását. Készüljetek.



Wozniak Bandi - hamarosan az Appleblogon!

Elképesztő! Sikerült megszereznünk egy újabb képet a SAJÁT videós sorozatunkból. A fotón megint Steve Wozniak eltitkolt ikertestvére, Wozniak Bandi látható, ezúttal szemből.

fotó_2.JPG

Bandi szereti az Apple-t. Segíteni akar rajta. Amikor először telefonált, elmondta, hogy szerinte azóta megy rosszabbul az cégnek, amióta titkolózik. Jobs idejében szivárogtattak, ment fel a részvényárfolyam. Most titkolóznak, megy le.

És ő ezen akar változtatni.

És higgyétek el, tud egy-két dolgot egy-két dologról.

Jövő szerdától Wozniak Bandi CSAK az Appleblogon!



Ha nem vagy az első, utolsó vagy

Hát már megértük, hogy itt vannak az iPad 5 tokok is:

Screen Shot 2013-07-03 at 1.42.51 PM.png

A Gumdrop már legyártotta, 60 dollárért eladásra kínálja, és leszállítja a tokokat azoknak, akik kérik. Akiket képes meggyőzni Tim Hickman, a Gumdrop Cases vezetőjének állítása: "eléggé biztosak" abban, hogy passzolni fog a tok az új iPadre.

Nekem már csak három kérdésem volna:

1. Ki vesz tokot egy olyan termékhez, amit nem is látott, aminek a létezéséről sem tud? Egyáltalán, ki vesz tokot, mielőtt a belevaló készüléket megvenné?

2. Tegyük fel, hogy mondjuk szeptemberben megveszed az akkor polcokra kerülő iPadet, és addig kibírtad, hogy ne vegyél tokot. Te melyik cégtől rendelnéd szívesebben, attól, aki már júniusban is árult hozzá cuccot, vagy aki csak akkor dobta piacra a tokját, amikor a méretek már publikusak voltak? Kiben bíznál jobban?

3. Vajon Hickman olvasta-e már a legújabb pletykát, ami az előzőtől jócskán eltérő vastagságot jósol a következő iPadnek? Vagy ő már hónapokkal ezelőtt tudta ezt az információt?

Mártonnak kösz a linket.



A legtitkosabb Apple-fejlesztések CSAK az Appleblogon

Szenzációs bejelentésünk van!

Untuk már, hogy folyton csak a kínai, meg koreai oldalakról jönnek a pletykák, ezért megkörnyékeztük az egyik legfontosabb Apple-fejest, hogy személyesen meséljen nektek a szupertitkos fejlesztésekről: jövő héttől Steve Wozniak eltitkolt ikertestvére szállítja nektek a legfontosabb híreket csak az Appleblogon!

Milyen lesz az új iPhone? Hogyan készült a Mac Pro? Mit keres a kiharapás az almában? Minden titokra fény derül jövő héttől az Appleblog új videós sorozatában. 

Addig is egy kiszivárgott fotó az első adás forgatásáról:

fotó 1.jpg

Őrületes lesz, komolyan mondom, önmagunkon kívül vagyunk!




süti beállítások módosítása