Androidra már megérkezett, a cég szerint hamarosan iOS-en is frissítik a programot, és bekerülnek az új funkciók. Egy videó ezekről, bár nem nagyon látszik semmi érdemleges. Ez inkább amolyan Smack My Bitch Up Light, a'la Google.

Ami a lényeg:

Lesz külön tabletre készített változat is. Welcome to 2013.

Az aktuális forgalmi adatokon kívül (színes vonalak) láthatjuk majd, az adott útszakasz miért állt be. Igen, aki lemaradt volna: a Google felvásárolta a Waze-t. Az új Google Maps értesít, ha az utazás közben jobb alternatíva adódik valami váratlan esemény miatt, és újratervezi az útvonalat.

Lesz még egy ötpontos értékelés minden felbukkanó vendéglátóipari helyhez, sőt a 2011-ben felvásárolt Zagat értékelései is belekerülnek a találatok közé. A Zagat.com Magyarországon 35 éttermet ismer, szóval nagyon ne lelkesedjünk.

Screen Shot 2013-07-11 at 9.11.08 AM.png

A Google egyébként Androidon a mostani frissítéssel együtt az iOS-en már megismert dizájnt húzta rá a Mapsre. Mindenesetre a statisztikák szerint ezt csak a felhasználók 60 százaléka élvezheti, ennyien felelnek meg a 4.03+ verziókövetelménynek. iOS-en 6-től felfelé fog menni az új Maps, ez a felhasználók kábé 90 százalékát érinti.

Várjuk.