almalé és kungfu Rólunk

Utazó iPhone: Végetek, rüszük!

L.A.-ben már járt Utazónk, de sebaj. Ezúttal a belvárosból jelentkezik, Rolf zsebéből, Kalifornia legmagasabb épülete mellől.

Az épület, a U.S. Bank Tower egyébként nagy mázlista. A szeptember 11-i események során ez a felhőkarcoló is célpont volt, a tervek szerint a tíz eltérített gép egyike ezt rombolta volna le. 2005-ban aztán a Fehér Házban bejelentették, hogy egy második támadást is terveztek az épület ellen, szintén gépeltérítéses módszerrel, de ezt is megakadályozták.

Az egyetlen, akiknek sikerült lerombolni az épületet, az ufók voltak, 1996-ban:

Emlékszem, moziban néztük, és a film végén mindenki tapsolt. Fogalmam sincs, miért.



A Siri szerint a Nokia a legjobb okostelefon

A The Next Webnél szellőztették meg a hírt, hogy a Siri nem túl lojális a munkaadójához. Amikor feltették a nagy kérdést egy iPhone 4S-nek, melyik a valaha volt legjobb okostelefon, a Siri az Nokia Lumia 900 4G-t adta ki válaszként. Hogy történhetett ez?

A Siri a WolframAlpha keresőjét használja a válasz megadására, az Apple-nél valamiért erre a kérdésre nem adtak meg egy előre kitalált választ. A WolframAlpha pedig felhasználói értékelések alapján válaszol a kérdésre, ez alapján pedig a Nokia telefonja nyert.

A hitelességet picit megkérdőjelezi, hogy összesen négy felhasználó értékelése alapján került az első helyre a Lumia, és hogy a top 5-ben egy refurbished tablet is található. A második helyezett ráadásul az LG 500G, ami azért soha életében nem vágyott ilyen magasságokba.Ez utóbbit egy felhasználó értékelte, így lehetett övé az ezüstérem.



SmartEast híradó 10.

Az e heti  videóból megtudjátok, hogyan hívjuk fel magunkat úgy, hogy végül sikertelen legyen a kísérlet. Ezenkívül Ancsa a heti híreket adja elő a maga egyéni, imádni való módján.

weboldalunk | videóink | írj nekünk!





Megérkezett a Samsung Galaxy S3 Állítólag láttak Apple HDTV-t
Állítólag a mobilprofit háromnegyede az Apple-é





Jobb androidos multitaskingot ad a BB10, mint maga az android
Elérhető a Viber for BlackBerry
Viber beta
Mozi24
Csöndben elindult a Tango frissítés

A videót Polcz Péter készítette



Újra megnyílt az iStyle Mammut

Talán már mindenki hallott róla, hogy az iStyle ma délelőtt tízkor nyitotta meg új üzletét a régi helyen, más szóval gyökeres átalakításon esett át az iStyle Mammut. A lepellerántás mellett a srácok gondoltak ránk is, a mai napon az itt vásárlóknak tíz százalék kedvezményt adnak minden termék árából.

Én is a helyszínre értem, hogy megnézzem magamnak a felújított Apple-boltot. Így festett a hely 10 óra előtt két perccel:

Elég sokan jöttek a tíz órás nyitásra:

Aztán lehullt a lepel:

Az iStye-osok szokásukhoz híven előadóval is készültek, az Anti Fitness Club énekese nyomja most is a háttérben, egészen délig lehet vele találkozni itt a Mammutban. Érdekesség, hogy egy iPad 2-vel tolja a háttérben szóló kíséretet. Még érdekesebb, hogy egy unplugged koncert hangzást ér így el.

És akkor most lássuk az új üzletet. Sokkal nagyobb lett, mint a korábbi:

Ha tehát ti is szeretnétek tíz százalék kedvezményt bármilyen Apple-termékre vagy kiegészítőre, gyertek a Mammutba. Este kilencig várnak mindenkit fullra feltöltött raktárkészlettel.



Frissült az Apple TV is

A nagy frissítési hullám megtalálta a kaliforniai gyártó egyik legolcsóbb termékét, az alig 34 ezer forintért kapható Apple TV-t is.

A frissítés pontos száma: 5.0.1 9B206f, amiből világosan kiderül, hogy nem akarják, hogy a felhasználók egyáltalán tudjanak róla, a készülék a frissítés nagy részét lényegében egyedül levezényli.

És ahogy maga az OS, úgy az update is a második és harmadik generációs Apple TV-kre tölthető le, szóval az olcsó, merevlemez nélküli fekete dobozokra.

Aki megteszi, amit megkövetelt a haza, annak egy rakás fontos funkcióval bővül a szolgáltatási köre: végre hd-ben lehet megnézni az előzeteseket, gördülékenyebb lesz az egyik legjobb funkció, az AirPlay használata (néhány alkalmazás képe kifejezetten vacakul, nagy késéssel jelent meg a tévén), javul a Home Sharing kapcsolat minősége, valamint az általános stabilitás és sebesség.




süti beállítások módosítása