Pár napja már láthattuk a MacRumors videójában, hogy milyen újdonságokra számíthatunk:

Ha az elmúlt hetek eseményeit, híreit és ezt a videót nézzük, azt hiszem nyugodtan megállapíthatjuk, hogy Tim Cook év elején bejelentet biztonsági intézkedéscsomagja nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: ennél tényleg csak akkor lehetne jobban szivárogtatni, ha már a gyártás megkezdése előtt a vásárlók kezében lenne az új mobil, méghozzá ingyen.

Screen Shot 2012-09-03 at 8.36.46 AM.png

Illetve B-verziónak továbbra is ott van az elméletem a ZSENIÁLIS Cookról, aki jól átvert mindenkit ezekkel a saját készítésű képekkel és videókkal, hogy majd jót röhöghessen a markába, amikor bemutatják a tökre nem ilyen igazi iPhone-t.

Lényeg, hogy a fenti videó után most előkerült egy nem működő mockup a telefonról az IFA-n, ami igazából leginkább arra jó, hogy felkészítse az új tokokra a partnergyártókat meg hogy a kezünkbe fogva el tudjuk képzelni, milyen lesz a cucc.

A Verge készített is egy remek videót az új iPhone-házról:

Erről meg eszembe jutott, amikor a MacBook Air bemutatása után néhány nappal hozzájutottunk a gép mockupjához, és elkészítettük az Indexben azt a videót, amiért néhány Apple-felhasználó nagyon súlyosan bántalmazni akart minket:

Persze nagyobbat ütött, amikor még mindenki azt hitte, hogy ez az igazi.