Ma van a nagy nap, délelőtt tízkor indul meg az iPad magyarországi forgalmazása. A sorok pedig már igencsak alakulnak az APR-ek előtt, sőt már tegnap este is voltak bátrak, akik bevállalták az éjszakázást. Már most 50-100 emberrel lehet számolni helyszínenként.

Lássunk, mit tudunk. az iStyle oldalán ez olvasható:

A legnagyobb élmény kedvéért a Westendben a decemberi megnyitóhoz hasonló zenés-táncos műsorral készülünk a várakozóknak, nem beszélve a partnereink által biztosított további meglepetésekről. Aki pedig a legnagyobb kényelemben és a legnagyobb készletből szeretne válogatni azoknak az Andrássy úti üzletet ajánljuk. Nem marad ki a Mammut üzletház sem, sőt még Debrecenben is komoly készlettel várjuk az érdeklődőket… A weben megrendelt eszközöket 03.27-től tudjuk kiszállítani.

Az XMS elől Handrás tegnap bemutatta az első három versenyzőt is:

Itt sorszámot nem osztanak, csak egy papírt, hogy milyen készüléket akar venni az adott vásárló. Megtudtunk infókat a raktárból is, kiderült, hogy sokkal nagyobb a készlet, mint tavaly - mindenképpen több száz készülékre kell gondolni -, de a legnépszerűbb modellek, úgy mint a 32-es wifis cucc már most reggel elfogy valószínűleg. Jelenleg 60-an állnak sorban.

A StarKing Arenában is lesz hepaj, Fruit Ninja bajnokság és DJ is gondoskodik a sorban állók szórakozásáról.

Ez a poszt frissül nemsokára a helyszínről készített fotókkal.

Az iStyle Andrássy üzlete előtt 25-30 ember áll sorba, aki biztosra akar menni, ezt válassza.

Az első versenyző tegnap 5 óra körül érkezett egy pofás kerti székkel, de éjjel 2 körül is beesett vagy tíz sorban álló.

A Westendben csak tíz ember lézeng, az első helyezett reggel 8-kor jött be a kapun.

Utazó iPhone: XMS!!!! Daninak köszi a képet.

 Az iStyle-ban a táncosok a biztonságiakat is szórakoztatják:

10-re várva:

Dübörgő zenével és táncosokkal a Westendben található iStyle-ban nyitják a kapukat.

Megnyíltak a kapuk, szerintem a sort fél óra alatt kiszolgálják, a táncosok viszont még később is fellépnek, aki ide jön, kap még egy kis show-t. Az iStyle-osok délutánra várnak sok embert, amikor lejár a szent munkaidő.

Kapunyitás az XMS-ben, fps szemszögből.

Ha van még fotótok a premierről valamelyik APR-ban küldjétek el, kitesszük. Összességében úgy tűnik, idén nem kell egymás szemét kikaparni egy iPadért, és mivel az induló készlet is tekintélyes, ma kényelmesen vásárolhattok bármikor a készülékekből. Legalábbis most így fest a helyzet, nincs nagy tapasztalatunk a hétköznap délelőtti startokban.