almalé és kungfu Rólunk

Megvannak a nyertesek

Véget ért a Nagy Epson Játék Lezártuk a virtuális urnákat, és véletlenszám-generátorral kisorsoltuk a nyerteseket.

A legértékesebb ajándékot, egy EPSON Stylus Photo PX 830-at Szikora Bence nyerte, gratulálunk.

A két EPSON Stylus Photo PX730WD nyomtatót Prech Szilárd és Kováts Bori nyerte, nekik is gratulálunk.

A 10 ezer forintos voucher-t a Ring Café & Burger Barba Eizenberger Máté, a steakvacsorát Hullár András, a kétszemélyes Epson-Appleblog hamburgert pedig Halász Gáborné nyerte.

Gratulálunk. A fenti nyerteseket telefonon értesítettük.

A tornazsákokat a spéci csomagolópapírral nyerte:

Bódi Róbert
Berkecz Ádám
Szabó Tamás
Kovács-Farkas Bence
Manninger Dániel
Prekopcsák Dániel
Sipos Ákos
Horváth Andrea
Fasching Ádám
Lázár Gábor
Keszthelyi Edina
Juhász Tamás
Wettring Katalin
Balázs Levente

Nekik is gratulálunk, őket emailben értesítettük.

Szuper volt, köszönjük a részvételt.



Az első versenyző már be is ért a célba

Ádámmal folyamatosan járjuk az Epson-Appleblog-nyereményjáték helyszíneit, ellenőrizzük, hogy minden rendben megy-e, meg hogy hányan teljesítették sikerrel a küldetést.

Egyre többen vannak, de első csak egy van. Ő:

Persze mindenki esélyes a díjakra, aki végigcsinálja a játékot. És mindenkit vehet egyet a spéci, külön a mai napra alkotott Epson-Appleblog-burgerből a kaland végén.

Esküszöm, már ezért megéri elindulni.



Két órája tart az Epson-Appleblog-nyereményjáték

Gőzerővel folyik a játék az értékes nyereményekért Budapesten. A versenyzőknek hat fejtörőn kell túljutniuk a város különféle pontjain, ha sikerrel vették az akadályokat, hozzájutnak a titkos kódhoz, amit felhasználva nyomtatókat, vacsorameghívásokat és további ajándékokat nyerhetnek.

Percenként bukkan fel egy újabb játékos a helyszíneken, de még nem késő, hogy te is csatlakozz a versenyhez.

Itt az első információ, ami alapján el tudsz indulni, a többit már menet közben, a helyszíneken tudod összegyűjteni. További részletek a verseny facebookos eseményén.

A "Kultúra Utcáján" sétálva minden napszakban látni léggömböket. Reggel is, este is, mindig ugyanott vannak, mozdulatlanul várnak. Számold meg őket, a számot (szám formátumban, nem betűkkel!) írd le egy lapra vagy az okostelefonodba, ez lesz a kód első része.

Ha megvan a szám, állj oda, ahol a poszt alatti kép készült, ott lesz a második helyszín. Fordulj meg, és menj fel az első emeletre. Ott vár a következő feladat.




Elindult a Nagy Epson Játék

Nagy nap a mai, tízkor kezdődik, és egészen este hatig tart a Nagy Epson Játék, az Epson és az Appleblog közös nyereményjátéka. Aki részt szeretne venni a Budapesten átívelő nyomozáson, és megnyerni az értékes díjakat, kövesse a tíz órakor megjelenő instrukciókat az esemény facebookos oldalán.

Elindult a nyomozás. Kattintsatok a játék Facebook-oldalára a további instrukciókért.



Mit gondolnak az Apple-dolgozók az Apple-ről?

A Glassdoor idén is elkészítette a Best Places to Work listáját, vagyis azokat az egyesült államokbeli munkahelyeket, ahol a munkavállalók leginkább szeretnek dolgozni. Ehhez magukat a dolgozókat kérték meg, értékeljék a munkahelyüket karrierlehetőség, fizetés, a morál, a vezetés és más szempontok szerint.

Az Apple nagyot ugrott előre, a tavalyi 20. (és a tavalyelőtti 22.) helyről a 10-re. 3.9 pontot szereztek, amivel épp csak lecsúsztak a "nagyon elégedett" megítélésről úgy nagy általánosságban.

De még érdekesebb dolgokat látunk, ha rákattintunk az Apple nevére. Itt kiderül, hogy 210 szavazat alapján alakították ki a végeredményt, és hogy nem Tim Cookon múlt, 96 százalékos elégedettséget ért el a jelenlegi vezető. A cég előnyeit és hátrányai pedig részletesen is elolvashatjuk az egyes dolgozók tollából. Vannak itt bolti eladók és magasabb beosztású emberek, jelenlegi és volt munkatársak, 5-ös és 2-es jegyek.

Egy volt eladó arról panaszkodik, hogy az új munkatársak többet keresnek, mint akik régen ott dolgoznak. Ezt pedig nem hozhatják szóba a főnöknél, mert tilos megbeszélni egymással a fizetést. Általában az előnyök között említik, hogy a munka érdekes, olyan tudást szereznek meg, amit máshol nem tudnak. A hátrányként a sok munka, a stressz, és a megfelelő kommunikáció hiánya lett megemlítve. De sokan vannak, akik egyáltalán nem említenek hátrányt, csak áradoznak, hogy milyen jó is nekik.




süti beállítások módosítása