Apple-szempontból elég komoly eseményre lehet most szombaton számítani, akkor nyit ugyanis az iStyle új üzlete a Westend szívében. Bár a sajtóközleményen túl még nekünk sem árultak el semmit, sikerült némi infót szereznünk az üzletről az úgynevezett személyes megnézés technikájával, és ha tényleg arra készülnek, amire gondolunk, akkor elég pofás üzletre számíthatunk.

De aki tud a sorok közt olvasni, annak szerintem egyértelmű, hogy mire készül az iStyle.

Íme a közlemény:

Szeretitek az iSTYLE eseményeit?!

Nekünk úgy tűnik, hogy igen! Elég visszagondolnunk a tavalyi Garázsvásárra és a márciusi iPad 2 termékbevezetésre az Andrássy úton, vagy a szeptemberi Pop-Up Store-ra a Westendben.

Eddig nem tántoríthatott el Titeket sem hóesés, eső, szél, fagy, sőt még a tömegeket magában foglaló sorok sem. Éppen ezért, most is számítunk rátok az eddigi legnagyobb, most következő eseményünkön!

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar elérünk ehhez a dátumhoz a naptárban, de örömmel jelenthetjük be, hogy 2011. december 10-én az iSTYLE csapata új boltba költözik Budapest szívében, a Westend City Centerben. 2007-ben nyitott üzletünket hamar kinőttétek, így szerettünk volna egy nagyobb, de ugyanakkor különleges üzletbe költözni.

Az új üzletünket látnod kell!

Nem ez a legnagyobb üzlet Magyarországon, sőt, még az önreklámja sem fogja kiemelni az Apple Prémium üzletek közül. De ha bármikor a Westendben jársz, észre fogsz venni minket és be fogsz jönni hozzánk. Többet sajnos nem árulhatunk el az üzletről, ezért meghívunk Téged 2011. december 10-én 10 órakor a Nagy Leleplezésre.

Gyere el, hogy…

…elsők közt láss egy olyan Apple üzletet amiért korábban órákat kellett repülni Magyarországról.

…részese legyél 2011 legnagyobb hazai Apple termékkel kapcsolatos rendezvényének.

…hogy kizárólag a megnyitó napján, a készlet erejéig minden általunk forgalmazott Apple terméket és kiegészítőt 10% kedvezménnyel vásárolhass meg.*

Összegezve: 10% kedvezmény és egy felejthetetlen élmény egy napon!

Mi ott leszünk!

Az iSTYLE csapata

*Az ajánlat 2011. december 10-én, kizárólag az új iSTYLE Westend üzletben vehető igénybe, a készlet erejéig. Az ajánlat más kedvezménnyel nem össze, sem korábban sem az esemény napján leadott rendelésekre nem vonatkozik. 2011. december 8-án 21 órakor a Westendben eddig működő régi iSTYLE üzlet véglegesen bezár.