Óriási meglepetéssel készülünk nektek karácsonyra, nem is akármilyennel. Nyereményjátékot szervezünk mindenféle értékes nyereményekkel az Epsonnal közösen, de olyat, ami megmozgatja az olvasóinkat, de kicsit talán egész Budapestet is. 

Akik már korábban is részt vettek már valamilyen Appleblog-nyereményjátékban, sejthetik, hogy valami izgalmasra készülünk. Legalább tízezer olvasónak kell emlékeznie arra a játékra, amiben posztról-posztra jutva kellett begyűjteni az információmorzsákat a főnyereményhez. Most ugyanerre készülünk, csak a pálya nem a blog lesz, hanem Budapest. Egy eltűnt Epson-nyomtatót kell felkutatni, nyomról nyomra, helyszínről helyszínre, a budapesti karácsonyi forgatagban.  Használnotok kell a lábatokat, a szemeteket, az eszeteket, az okostelefonotokat, mindenféle eldugott technikai berendezést, hogy megtaláljátok a végső megoldást, és az eltűnt nyomtatót. Olyan kalandot ígérünk nektek, amit még akkor is megéri végigjátszani, ha nem hozzátok el a fődíjat: lesz izgalom, rejtély, és a város egy pontján még hihetetlenül zseniális, az alkalomra készült Epson-Appleblog hamburgereket is találhatnak a versenyzők.

A városon átívelő nyomozó játék végén a rejtvényeket helyesen megfejtők között azért értékes ajándékokat is kisorsolunk. 

Fődíj: EPSON Stylus Photo PX 830 nyomtató

További díjak: 2 db EPSON Stylus Photo PX730WD nyomtató

Mindkét nyomtató csúcsminőségű otthoni technológia, ráadásul maximálisan Apple-kompatibilis: a wifis nyomtatásnak hála számítógépre nincs is szükség, iPhone-ról, iPadről, iPod touch-ról is mehet az adat a papírra.

Kisorsolunk még egy 10.000 forint értékű vacsorát legfeljebb négy személyre, egy steak-vacsorát és egy kétszemélyes kóstolót az Epson-Appleblog burgerből. A kalandtúrát teljesítők közt további kisebb nyereményeket is kisorsolunk.

Akkorát szólunk majd, hogy Budapest adja a másikat. Gyertek el minél többen, az értékes ajándékok mellé szuper játékot ígérünk.

A nyomozás december 17-én lesz, körülbelül két órát vesz igénybe, bármikor be lehet csatlakozni a játék ideje alatt. A nyomozásra itt tudsz feliratkozni (a Join gombbal tudsz csatlakozni). Kérjük, ezt mindenképp tedd meg, ha részt szeretnél venni, hogy tudjuk, hány emberrel számoljunk.

Előre a nyomtatókért!