Lee, mint Kungfu. Kungfu, mint Almalé. Almalé, mint Appleblog.

Az Appleblog Magyarország egyik legmeghatározóbb és legnagyobb Apple-hírblogja. Töretlen lelkesedéssel és megrázó őszinteséggel szerkeszti 2008 óta Magyarósi Csaba újságíró, blogger, műsorvezető és Szűcs Ádám újságíró, blogger, hipochonder.

Az Appleblog őszintén ír a szerethető termékekről, szolgáltatásokról, hírekről, de kritikus akkor, amikor kritikusnak kell lenni. A Microsoft egyik hazai vezetője néhány éve a következőképp fogalmazott: “bár a mi márkánknak lenne ilyen blogja”.

De nincs.

Ez az egyetlen hazai Apple tematikájú blog, ami elég érdekes volt ahhoz, hogy megtámadja az ANYACÉG. 2014-ben a logó jogosulatlan használatára hivatkozva egy New York-i ügyvéddel töröltették a Facebook-oldalunkat, Phillel azóta is levelezünk a visszaállítás lehetőségéről. De tökre nem haragszunk Phil, tényleg, csak a munkádat végezted. Meg amúgy sem csüggedünk az ilyen akciók miatt, mert ahogy Wozniak Bandi (alias Szőke András) mondta, egy őszinte hangot nem lehet megállítani.

És: mi vagyunk az egyetlen független nagy blog, ahol nem alkalmazottak, hanem az alapítók írják a cikkeket. Nálunk nem munka reggel 7-kor felkelni híreket vadászni nektek, hanem hobbi. Nekünk ez életforma. Nekünk ez jó.

A multibrandiség csúcsa tehát ezentúl a megújult Appleblog - feat. Almalé és Kungfu, Bruce Leevel, Wozniak Bandival, Csaba-videókkal és olyan tartalommal, amilyet nem kaptok meg máshol, mert mi csak itt vagyunk és nem vagyunk máshol.

Appleblog feat. Almalé és Kungfu
Blogváros Kft.
cégjegyzékszám 08-09-026564, adószám: 10526567-2-08

Az Appleblog szerkesztőit ezen az email-címen éred el.

Médiaajánlatunkat itt találod.

Az oldalon meghirdetett, az oldal menüjéből elérhető termékek kereskedelmével az iCentre foglalkozik.

Elérhetőségük:

Székhely: 1036 Budapest Bécsi út 77-79.
E-mail: webshop@icentre.hu

Üzleteik:

 iCentre ALLEE
Allee bevásárlóközpont, utcaszint

1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Nyitva tartás: H-Sz 10-21h, V 10-19h

iCentre ARENA
Arena Plaza, első emelet

1087 Budapest Kerepesi út 9.
Nyitva tartás: H-Sz 10-21h, V 10-19h

iCentre MOM
MOM Park, utcaszint

1123 Budapest, Alkotás utca 53.
Nyitva tartás: H-Sz 10-20h, V 10-18h

Az iCentre-nél történő vásárláskor, valamint a Szerviz részére küldött bejelentés esetében a megadott információkat az iCentre kezeli az aktuális adatvédelmi szabályozásuknak megfelelően.