Körülbelül két éve, 2009. decemberében már megjelent egyszer nálunk a szolgáltatás, ami rövid idő alatt elképesztően népszerű lett: több ismerősöm is rendelt belőle, és a blogon megjelenő kommentekből is az derült ki, hogy sokan sirattátok, amikor néhány hónappal később átmenet nélkül kivezették a szolgáltatást.

Ennek most vége. Újra van nálunk is iPhoto Book, a részletek kiderülnek a hivatalos közleményből:

Kedves Kolléga!

 

Az Apcom, az Apple termékek kizárólagos hazai disztribútora, és az IHB Digital elindította iPhoto fotókönyv szolgáltatását, melynek segítségével a Mac felhasználók mostantól könnyedén készíthetnek egyedi és különleges albumokat.

 

Az iPhoto alkalmazás segítségével összeállított és előkészített fotókönyvet a felhasználóknak pdf formátumban kell feltölteniük az oldalra, és néhány napon belül kézbe is vehetik az elkészült albumot.

 

Megrendeléshez nem kell mást tenni, mint a regisztrációt követően az elkészült pdf-et feltölteni az www.iphoto.apcom.eu oldalra. A regisztrált felhasználók nyomonkövethetik megrendelésüket, illetve az összes megrendelés státuszát. A fotókönyvek gyártási ideje átlagosan 5 munkanap.

 

A fotókönyvek átvételére kétféleképpen is lehetőség van: személyesen az oldalon felsorolt budapesti üzletek bármelyikében - ahol mintakönyvek is megtekinthetők -, illetve kiszállítással.

 

A felhasználók hamarosan naptárkészítésre is használhatják majd az új oldalt.