Most jött az infó, hogy az iStyle a tavalyi Garázsvásár után idén is szervezett keretek közt árusítja ki a bemutató-, és demógépeket, valamint az előző generációs eszközökhöz készült kiegészítők tömegét, az aktuális kínálatnál jóval kedvezőbb áron. Csak most már nem Garázsvásár lesz, hanem Pop-up store.

Nem tudom, volt-e közületek valaki a tavalyi rendezvényen, akkor az oktatótermet alakították át Apple-piaccá, most egy külön, száz négyzetméteres boltot bérelnek ki a Westendben (ez a Pop-up store-ság lényege), ahol három napig tudjátok megvenni jelentős kedvezménnyel a gépeket, iPod, iPhone és iPad-kiegészítőket, táskákat, tokokat, utóbbiakat akár negyedáron.

Előre kihirdetett kínálatra és árakra nem érdemes számítani, akinek bármilyen Apple-izére van szüksége, de nem fontos, hogy az egy aktuális modell legyen, menjen be, és nézzen szét. Van azért néhány megkötés: az ötvenezer forint feletti termékekből egy ember csak egyet vásárolhat, és a várható nagy érdeklődés miatt egyszerre legfeljebb fél órát lehet az üzletben tölteni. Lehet kártyával meg készpénzzel is fizetni, az alku viszont kizárt, ez nem a tuniszi bazár.

Szóval az adatok:

Westend, Bocskai István kiskörút 16-18.

Az üzlet nyitvatartása:
2011. szeptember 16. 10 órától 21 óráig
2011. szeptember 17. 10 órától 21 óráig
2011. szeptember 18. 10 órától 18 óráig

(disclaimer: az iStyle az Appleblog hirdetője)