Az Apple tegnap frissítette a wifis-adattárolós szörnyetegét, innentől kezdve nagyobb tárhelyet kapunk, vagy ugyanazt olcsón. A 2 terabájtos modell ugyanis ezentúl csak 299 dollárba kerül, ami 200 dolláros árcsökkentést jelent, míg ennek a helyére bekúszott a 3 terabájtos modell, 499 dolláros árral.

A termékről az újonnan érkezőknek: miközben te javában dolgozol, ez vezetéknélküli kapcsolaton keresztül tolja az adatok biztonsági mentését, szóval nem kell kábelekkel bajlódni, sem arra figyelni, hogy megtörténjen a mindennapi szinkronizáció, a Time Capsule elvégzi a munkát magától.

Megjelent a Final Cut Pro X is 239 dollárért, ami a korábbi Pro 64 bites verziója, és amit állítólag az alapoktól írtak újra. Átalakult a kezelőfelület is, a program most már inkább egy okosított iMovie-ra emlékeztet, de szerencsére azért még van timeline (sorban egymás mellett látod a videókat, átvezetőket, hangokat), mert ha ez is eltűnik egy professzionális programból, a vágók tömeges öngyilkosságot fognak elkövetni.

Én például azért nem tértem még át a 2006-os iMovie HD-ről valami újabbra, mert kikerült a timeline a programocsomagból.