Varga Péter!

Múlt héten volt ugye az a poszt, amiben a jövő MacBook Prójáról írtunk, pontosabban arról, hogy átalakulhat a dizájn, és arra kértünk titeket, hogy küldjétek be pályaműveiteket, elképzeléseiteket a jövő laptopjáról, értékes nyereményekért.

Nem szakadt bele a mailszerverünk a beérkező adatok feldolgozásába, összesen három levelet kaptunk.

Munkácsi Kristóf tollat és papírt ragadva mutatta meg, milyennek gondolja az új MacBook Prót. Vegyük észre a határozott utalást arra, hogy NINCS benne dvd-olvasó.

Reichert Erik nagyfelbontású kijelzőt és ssd-s háttértárolót képzelt el a hosszú üzemidejű gépnek:

A nyertes Varga Péter szerint meg tervében az a truváj, hogy "a képernyő 180 fokkal elfordítható, és lezárható így egy fajta mega iPad-ként is működne (természetesen touchscreen-es), illetve prezentációkor vagy csak esti filmezéskor a falnak támasztva működik."

Meg is nyerte ezzel a versenyt. Gratulálunk, az ajándékról egyeztetünk!

Update: Knizse Péter pályaműve valahogy kimaradt, pedig. Természetesen ő is kap nyereményt, mert megérdemli. Gépe egyébként ezeket tudja: fehér és fekete színű keret a kijelző körül, vékonyabb keret a kijelző körül, kártyaolvasó kikerült, a laptop user felé eső része vékonyodik (mint az új Aireknél), alu színű billentyűk (mint a régi pro-nál, de a mostani formával), OSX 10-7 Lion. Éljen!