Miközben az Egyesült Államokban a megjelenés hétvégéjén elfogyott az összes iPad 2, és 4-5 hetes várakozást csak tegnap módosították 3-4 hétre, a nemzetközi start miatt most sok országban jobb esélyekkel lehet hozzájutni a táblához. A japán földrengés miatt az Apple alkatrészellátottsága picit megfeküdt, ezért - noha nem halasztották el a március 25-i startot - leginkább a sorban állás maradt lehetőségként. Már azoknak, akik belátható időn belül szeretnének iPad 2-t, és esetleg a legnépszerűbb modellre vágynak.

Az XMS előtt már hajnali kettőkor elkezdték a sorban állást, Handrás és csapata egész éjjel az üzletben volt, sokat nem aludtak. Reggel tízre ötven sorszámot osztottak ki. Dél körül már alig volt a wifis modellekből - rátették a kezüket a sorban elöl állók. Az induló készlet 120 darab (nagyobb része 3G-s modell), Handrás szerint ez a kért mennyiség tizede, plusz 15-20 darabot kapott a mai nappal.

Az iStyle boltjai előtt is sorok vannak már, az Andrássyn 15-20-an, a Westendben 10-15-en vannak, Debrecenben 5-6 ember áll (esetleg ül) kitartóan, várva a kettes számú táblára. Hamarosan ezekről a helyszínekről is képeket kapunk.

A Starking egyelőre nem jelentkezett, ha valaki esetleg a sorból olvassa a posztot, írjon nekünk, hányan s mifélék.

update: a jó időre való tekintettel az iStyle Andrássy úti üzlete elől elszállingóztak az emberek, a sorszám birtokában nincs félnivalójuk. Az XMS-ben a wifis modellre már hiába várnánk, 70 darab 3G-sre még várják a jelentkezőket.