almalé és kungfu Rólunk

Megjelent az első magyar szexuális társasjáték

Kátai Imrével tavaly szeptemberben olvashattatok interjút a blogon, ebben többek között megtudtunk részleteket a fejlesztő szexuális életével kapcsolatban. Hogy pontosan mit csináltak a barátnőjével, ti is megtudhatjátok, hiszen az alkalmazás megjelent. Imre perverziói official megtekinthetők magyar nyelven is.

Továbbra is szeretném biztatni a fejlesztőket, akikkel eddig kapcsolatba kerültünk - és akikkel nem -, hogy update-eljenek ezen az email-címen, meséljenek a munkájukról, a fejleményekről, a tulipánokról és mindenkinek aki szereti.

Ugyanezen az email-címen lehet igényelni (sajnos, mint látom, only US Store-os) promó kódot, ha valaki le akarja tölteni ezt az appot, de mégsem szeretne egy dollárt kiadni érte, mert csak. 7 kód van, amíg a készlet tart, válaszolok a levelekre. De utána nem.



Telelünk, sorsolunk, örülünk

Mint korábban már említettük, Zalakarosra mentünk egy négy napos stresszkezelésre és feltöltődésre. Az Appleblog ez idő alatt továbbra is üzemel, napi egy posztot mindenképpen ígérhetünk. Azonban még ennél is sokkal jobb hír, hogy a négy nap valamelyikén egy meglepetéssel készülünk nektek.

Egy ajándékkal.

Annyit segítek, hogy fehér, lapos, van egy kijelzője és lehet vele flash-tartalmakat nézegetni. Na, mi az?

Tovább olvasom


Utazó iPhone: A Kötelesség

Komoly dolgokról lesz most szó kérem, nem lehet elviccelni. Seyfer hívta fel a figyelmemet erre, amikor elküldte nekem a Karintiában készült képet. Azt írta:

Mint Appleblog-olvasó, úgy éreztem külföldi tartózkodásom alatt "kötelességem" képet készíteni az utazó iPhone sorozathoz.

Úgyhogy most mindenki szálljon szépen magába, vizsgálódjon lelkiismerete szerint, és mulasztásainak irányába, így s úgy, fent s lent, szonda s radar. Küldtem én képet az Utazó iPhone sorozatba - imígyen szól a kérdés. A választ mindenki a szíve felső szegletére tűzve találja.

A kép Ausztria Karintia tartományban Turracherhöhe városában található Steiermark Kärnten tó partjánál készült.

Így folytatódik a levél.

Még csak annyit tennék hozzá, hogy beszarás jó a fotó. Szinte fázok. Esetleg fázom.

Kvázi.



Hogy állunk most 27-es iMac ügyben?

Amióta az Apple kiadta néhány napja a második firmware update-et a villogó, besárguló 27-es iMacek problémájára, kíváncsian vártuk a fejleményeket, az Apple fórumain pedig megtaláltuk a választ a kérdésre. Nem, nem a 42.

Kijelenthetjük, hogy a második update megszüntette a villogást az esetek túlnyomó részében, a fórumon néhány - kb. négy-öt - olyan panaszos maradt, akik továbbra is villogásról panaszkodnak. Tegyük fel, hogy mindent jól csináltak, és hogy nem csak pislognak, én úgy gondolom, nekik az Apple már simán felajánl majd egy komplett gépcserét, ez a hibaszázalék eddig is benne volt a pakliban.

Továbbra sincs megoldva azonban a sárgulós kijelzők problémája, ami nagyobb részt a 27-eseket, kisebb részben a 21-es iMaceket érinti. Ezekben az esetekben jelenleg az LCD-panel csere vagy az ár visszafizetése szerepel az opciók között.

A probléma kínosságát igazolja, hogy az Apple egy meghatározott összeget ajánl fel azoknak, akik egynél többször voltak kénytelenek visszavinni a hibás iMacjüket, és hogy sokan igénybe is vették ezt a kártérítést. Az összeg az eredeti érték 15 százaléka, vagyis a 2000 dolláros gépnél 300 dollár. A hivatalos álláspont szerint ez tartalmazza az "kiszállást és az adót", vagyis csak adómentes övezetben kapnak meg a szerencsétlenül jártak ekkora összeget.

Az Apple időközben 2 hétre csökkentette a 27-es iMacek kiszállítási idejét. Megindult a termelés. Beindult a gépezet. Ecce machina. Így mi is nyugodtabban kezdjük meg négynapos ázásunkat holnap Zalakaroson.



Sorozatosan bénázik a Skype

Apple az iPad SDK-val egyidőben az Apple az iPhone-os VoIP-hívásokat 3G-n is engedélyezte, így a hasonló szolgáltatásokat kínálók már múlt hét elején elkezdtek lecsapni a kínálkozó lehetőségre. Az AppStore-ban fontos, hogy első legyél, mert ha megfelelő szolgáltatást nyújtasz, nem fognak törölni a telefonról.

A Skype azonban az előző mondat első felét távolról sem érzi követendő példának, így a második felét célozta be. Állítólag.

Ugyanis egyáltalán nem egyértelmű a kiadott közleményből, hogy mégis miért nem frissült még mindig a Skype, miért nem képes 3G-s VoIP-hívásokra, ahogy arra sem, miért nem adtak még támogatást a Bluetooth headsetekhez, noha az az iPhone OS 3.0 óta lehetne, és miért nem használják az egy ideje már szintén működő push notificationt, ami az egyetlen módja, hogy a program futtatása nélkül tudj róla, ha éppen hívnak.



Noha még mindig alapvető funciók hiányára panaszkodnak a felhasználók - már ha vannak még -, a szövegben komoly fejlesztésekről beszélnek, amik elkészülését nem lehet napokban mérni. A legjobb elérhető hangminőséget kívánják nyújtani, hogy a 3G-s beszélgetés kristálytiszta, nadrágbavizelős élmény legyen. Ez a nézet nem új, az AppStore-ban 8 dolláros 3G-s VoIP alkalmazás is van, ők pedig pont a hangminőségre hivatkozva kérhetnek pénzt.

Ezenkívül a Skype vizsgálja a lehetőségeit az iPaden is, szeretnének azon is megjelenni, de a fent vázolt szolgáltatási színvonal erre nem biztos, hogy elég lesz. Egyelőre csak a neve van meg a Skype-nak, nem vagyok biztos például abban, hogy az Apple-related részleg nem ebből az egyetlen csávóból áll, akinek meg egész nap csak annyi a dolga, hogy fölényesen vigyorogjon.




süti beállítások módosítása