Vannak vele reprodukálható, kimutatható problémák, de összességében azért mégiscsak az iPhone 4-gyel, meg úgy általában az iPhone-nal a legelégedettebbek a felhasználók. A J.D Power felmérése szerint egyedül az Apple kapott ötpontos összesített értékelést, a második és harmadik helyezett HTC-nek és Motorolának négy ponttal kellett beérnie.

Az iPhone egyébként mindegyik kategóriában maximális pontszámot ért el, kivéve az akkumulátorkapacitást, ebben a versenyszámban csak két pontot kapott az ötből. A felmérés szerint konkurenciáénál egyszerűbben használható, jobb operációs rendszer, szebb külső és több funkció teszi olyan népszerűvé az iPhone-t. Utóbbi gondolom az óriási szoftverellátottságból fakad, hiszen hardverképességeit tekintve a versenytársak többségének sincs oka panaszra.

 

Ja, és aki azt mondaná, hogy a nagy öröm csak az iPhone-júzerek van rajongásának tudható be: ideje leszámolni ezzel a nézettel, ahogy én mostanában látom a dolgukat, az androidosok ugyanazzal a vallásos révülettel imádják a mobiljukat, szóval ilyen alapon az összes eredményt kétségbe lehetne vonni.