Ahogy ígértük, elérkezett a pillanat, a Trendmagazin és az Appleblog közös nyereményjátéka kezdetét veszi. Ma feltesszük az első kérdésünket, amit két heted lesz megválaszolni. Két hét múlva érkezik a második feladvány, aminek a megfejtésére szintén két hetet hagyunk. Ha mindkét rejtvényre helyes választ küldesz emailben, és a játékhoz használt email-címeddel regisztrálsz a Trendmagazinra is, akkor négy hét múlva tied lehet a 16 gigabájtos iPad.

Fontos, hogy a megoldás mellett legyen ott a neved és a születési dátumod is, hogy ki tudjuk szűrni a kamu mailcímmel többször próbálkozó játékosokat. A fair play jegyében mindenki csak egyszer játsszon, legyenek egyenlők az esélyek. Akinek valami nem lenne világos, itt találja a részleteket.

És akkor a kérdés: az elmúlt időszak valamelyik iPaddel kapcsolatos hírébe elrejtettünk egy képrejtvényt. Nem nagyon nehéz, de nem is olyan egyszerű, mint a betelefonálós játékok, "kérünk egy számot, ami ötnél nagyobb, hétnél kisebb"-jellegű kérdései.

Ha megtaláljátok a képrejtvényt, és rájöttetek a megoldásra, küldjétek el azt erre az emailcímre. Fontos: a levélben ne legyen semmi más, csak a megoldás, ami egyetlen szó, plusz a nevetek és a születési dátumotok.

Tehát akkor felkészülni, vigyázz, kérsz, rajt, TŰZ!

UPDATE: ha megtaláljátok a keresett posztot, egyértelmű jelzést fogtok látni arra vonatkozóan, hogy helyben vagytok. Ha nincs erre utaló feltűnő szöveg, keressetek tovább.

UPDATE 2: elvileg megoldódtak a technikai jellegű problémák, hála a blog.hu stábjának.